• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Advies

Advies Steigerbouw

Steigerconstructies zijn een noodzakelijk hulpmiddel bij nieuwbouw, verbetering en/of het herstel van een bouwwerk en moeten voldoen aan strenge eisen. Het is daarom zeer belangrijk om een zorgvuldige afweging te maken welk type steiger op het project wordt toegepast. Steigers zijn een vorm van collectieve valbeveiliging en moeten een veilige werkplek bieden, daarom dient de montage of demontage door deskundige en gecertificeerde monteurs te worden verricht.

Een gedegen advies voor steigerbouw en meer

J.S.Steigerbouw B.V. is gespecialiseerd in het geven van een efficiënt advies gericht op een veilige, functionele en kostenbesparende oplossing voor steiger bouw of steiger verhuur. In een gedegen vooronderzoek wordt tevens gekeken naar de doelstelling, belasting en eventuele additionele materialen zoals gaas en/ of overkappingsconstructies . Naar aanleiding van het advies volgt een voorstel, een tekening, materialenlijst en, indien nodig, een berekening.

Meer informatie over steigerbouw of steiger verhuur?

Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen middels het contactformulier, telefonisch met kantoor 0316-373 464, of via e-mail naar info@jssteigerbouw.nl. Voor advies voor steigerbouw of voor het huren van een steiger bent u bij JS Steigerbouw aan het juiste adres.

Advies steiger huren

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen