• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

(Aluminium) loopbruggen huren

Aluminium loopbruggen voor steigers

Een loopbrug, of een werkbrug, is een handig verbindingselement tussen twee rolsteigers of twee vaste steigers. Zo kunt u heel eenvoudig van de ene naar de andere steiger lopen. Hierdoor is het dus ook niet nodig om de steiger continu te plaatsen. Of gebruik de loopbrug om obstakels te overbruggen, zoals een muurtje of een vijver, zodat het werk ononderbroken door kan gaan.

Kies voor het huren van aluminium loopbruggen. Aluminium is namelijk zeer licht en toch stevig. Dit maakt de aluminium loopbruggen veilig en makkelijk in gebruik. Ze zijn makkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Wilt u meer weten over het huren van loopbruggen? Of wilt u een offerte voor het huren van aluminium loopbruggen? Neem dan direct contact op met JS Steigerbouw en Verhuur. Wij helpen u graag.

(Aluminium) loopbruggen huren

(Aluminium) loopbruggen huren voor steiger bouwen

Voordelen van aluminium loopbruggen

Aluminium loopbruggen worden vaak gebruikt in combinatie met aluminium rolsteigers, die ook te huren zijn bij JS Steigerbouw en Verhuur. Maar u kunt de loopbruggen ook combineren met een van onze andere steigers. Met een aluminium loopbrug ervaart u onder andere de volgende voordelen:

  • zeer eenvoudig te plaatsen en te demonteren
  • creëer snel meer werkoppervlak
  • licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen en vervoeren
  • ideaal voor het overbruggen van obstakels
  • veilig en geschikt voor intensief gebruik

Interesse in onze diensten?

Kies kwaliteit bij JS Steigerbouw en Verhuur

Wanneer u op een steiger of op een loopbrug werkt, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u veilig te werk kunt gaan. Daarom raden wij aan om de loopbrug te huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij controleren al onze materialen regelmatig en werken volgens de KBVZ normen. Dit staat voor: kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en zekerheid.

Bovendien zijn wij in het bezit van een VCA-certificering en werken we uitsluitend met medewerkers die bevoegd zijn op het gebied van steigerbouw. Dus wilt u snel een betrouwbare (aluminium) loopbrug huren? Dan bent u bij JS Steigerbouw en verhuur aan het juiste adres.

(Aluminium) loopbruggen kopen bij JS steigerbouw

(Aluminium) loopbruggen huren? Vraag een offerte aan

Wilt u loopbruggen huren als verbinding tussen rolsteigers of vaste steigers? Dan helpen we u graag bij JS Steigerbouw en Verhuur. Bij ons kunt u onder andere aluminium loopbruggen huren. Neem gerust contact op voor een offerte op maat. Gebruik hiervoor het contactformulier op onze website. U kunt ook bellen naar 0316 373 464. Of stuur een e-mail naar info@jssteigerbouw.nl.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen