• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Aluminium loopbruggen

Aluminium loopbruggen zijn onmisbaar bij uw bouwproject

In de bouw komt het vaak voor dat er hulpmiddelen nodig zijn om bij de juiste plekken te kunnen komen. Een woning in aanbouw bijvoorbeeld, gaat vaak flink de hoogte in. In dit geval is het belangrijk dat de bouwers overal veilig bij kunnen. Daarom vertelt JS Steigerbouw u in dit blog meer over de aluminium loopbruggen en leest u waarom ze onmisbaar zijn voor uw projecten. Lees dit blog nu snel verder!n.

Aluminium loopbruggen

Aluminium loopbruggen huren

Loopbrug van lichtgewicht

De meeste kenmerken van aluminium loopbruggen zijn direct ook voordelen. Bij JS Steigerbouw is het metaal van de bruggen gemaakt van lichtgewicht, maar ook van stevige kwaliteit. Dit materiaal doet niet af van de veiligheid of het draagvermogen, ook al is het vrij licht. De bruggen zijn makkelijk te verplaatsen, maar het is ook mogelijk om de aluminium loopbruggen permanent aan te leggen. Met de bijpassende leuning wordt er extra op de veiligheid gelet. Deze is gemakkelijk te bevestigen aan de loopbrug.

Interesse in onze diensten?

Lengte en draagkracht

Wist u dat de bruggen die wij leveren van zulk sterk materiaal zijn dat ze tot wel 8 meter lang kunnen worden? Hierdoor heeft u in de meeste gevallen voldoende aan een enkele loopbrug. In veel gevallen kan de loopbrug zonder moeite met 150 kg worden belast.

Doeleinden van aluminium loopbrug

Deze loopbrug kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Zo kan het gebruikt worden tijdens werkzaamheden in de bouw, maar ook als permanente oplossing, bijvoorbeeld om over een sloot heen te plaatsen. In de scheepvaart worden de aluminium loopbruggen ook veel ingezet. U ziet ze daar voornamelijk terug op havens. Zo kan er makkelijk van schip naar land worden gelopen.

De juiste brug voor uw project

Voordat u een loopbrug huurt bij JS Steigerbouw is het verstandig om van te voren te bedenken wat voor objecten en welke belasting de loopbrug allemaal moet kunnen dragen. De bruggen variëren namelijk in breedte en dikte. U kunt vrijblijvend contact met onze professionals opnemen voor advies. Bel naar 0316-373464, stuur ons een e-mail via info@jssteigerbouw.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Wij helpen u graag aan een geschikte steiger en bouwen deze voor u op, zodat u uw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren!

Aluminium loopbruggen huren in Gelderland

Vrijblijvende offerte aanvragen voor steiger huren in Aalten

Voor steigerverhuur in Aalten gaat u naar JS Steigerbouw en Verhuur. Wij hebben voor iedere taak een geschikte steiger te huur. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen met vrijblijvend advies. Neem contact op via 0316 373 464. Of stuur een mail via info@jssteigerbouw.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten via ons contactformulier. Bij JS Steigerbouw en Verhuur vindt u hoogwaardige steigers voor allerlei projecten in Aalten.

Klik op een foto om deze te vergroten
Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen