• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

(Aluminium) rolsteigers huren

Rolsteigers

Wilt u een rolsteiger huren? Ook dat kan bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij hebben diverse steigers te huur, waaronder de aluminium rolsteigers. Dit is het meest bekende en meest verhuurde type steiger. Dit komt doordat de aluminium rolsteiger ontzettend veelzijdig en veilig is en makkelijk in gebruik. De aluminium rolsteigers is ideaal voor schilderwerk, stucwerk, bouwwerkzaamheden of andere klussen op grote hoogte.

Wilt u een aluminium rolsteiger of andere rolsteiger huren en/of laten bouwen? Neem dan contact op met JS Steigerbouw en Verhuur voor meer informatie. Of vraag direct naar een offerte op maat.

(Aluminium) rolsteigers huren

aluminium rolsteiger bouwen

Voordelen van aluminium rolsteiger

De keuze om aluminium rolsteigers in te zetten is vaak gebaseerd op het feit dat de uit te voeren werkzaamheden van korte duur zijn en de steiger slechts licht wordt belast (1,50 kN/m²). Andere voordelen van de aluminium rolsteiger zijn:

  • zeer snel te monteren en te demonteren
  • licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen en transporteren
  • veilig en geschikt voor intensief gebruik

Interesse in onze diensten?

Wat zijn rolsteigers?

Rolsteigers zijn te herkennen aan de losse frames met wieltjes eronder. Hierdoor is een rolsteiger op te bouwen tot de gewenste hoogte voor iedere klus. Dankzij de zwenkwielen is een rolsteiger zeer geschikt voor gebruik buitenshuis. De wielen kunnen zelfs in hoogte versteld worden. Dit maakt het mogelijk om zelfs op een oneffen ondergrond te zorgen dat de rolsteiger waterpas staat.

Veilig werken dankzij JS Steigerbouw en Verhuur

Werken op een rolsteiger is niet zonder risico’s. Gelukkig kunnen we u bij JS Steigerbouw en Verhuur verzekeren dat al onze steigers en andere materialen voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Ook kunnen wij, als expert in steigerbouw, de aluminium rolsteiger voor u opbouwen.

Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat, werken uitsluitend met gediplomeerde steigerbouwers en hanteren de KBVZ normen, die staan voor: kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en zekerheid.

aluminium rolsteiger huren

(Aluminium) rolsteiger huren? Vraag een offerte

Heeft u een rolsteiger nodig? Dan kunt u heel voordelig een aluminium rolsteiger inclusief toebehoren huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Ook kunnen wij deze voor u opbouwen en demonteren wanneer u dat wilt. Neem contact met ons op, dan ontvangt u van ons een offerte op maat. U kunt bellen via 0316 373 464. Of mailen naar info@jssteigerbouw.nl. Of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen