• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Bouwliften

Bouwliften van JS Steigerbouw

Wanneer er gebouwd moet worden, wordt er regelmatig gebruikgemaakt van bouwliften. Met behulp van een bouwlift kunt u goederen en/of personen op een veilige manier tot de gewenste verdieping in of naast het gebouw brengen. Dankzij bouwliften hoeft u niet zelf de zware materialen of goederen te tillen en daarom heeft een bouwlift sterke ergonomische voordelen. Bij JS Steigerbouw vindt u diverse bouwliften. Wij hebben voor elke bouwklus een geschikte oplossing en voorzien u graag van een passende bouwlift voor uw project.

JS Steigerbouw bouwliften

Bouwliften

Welke bouwlift?

Er bestaan verschillende soorten bouwliften. Zo zijn er kantelliften, tandheugelliften, personen- en goederenliften, plafondplatenliften en lateiliften. Weet u niet goed welke bouwlift het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? JS Steigerbouw adviseert u graag. Door u te voorzien van de beste service, helpen we u een passende bouwlift voor uw bouwklus te vinden.

Interesse in onze diensten?

Waarom bouwliften van JS Steigerbouw?

Wij leveren bouwliften voor een breed scala aan toepassingen. Van de renovatie van een kerk of monument tot nieuwbouw en industriële projecten. Daarbij werken wij niet alleen voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren. Met onze bouwliften kunt u uw werkzaamheden optimaal uitvoeren. Of u nu bouwliften nodig heeft voor grote of kleine projecten, voor renovatie- of nieuwbouwprojecten. Bij ons kunt u terecht! Naast bouwliften kunt u bij ons ook verschillende soorten steigers vinden voor uw project. Hiervoor bieden wij ook verpakkingen aan, zodat u uw steiger in kunt pakken en uw project ongeacht de weersomstandigheden door kan gaan. U profiteert bij ons altijd van de volgende voordelen:

  • Meer dan 25 jaar ervaring in steigers
  • Snelle inzet
  • Alles-in-1 pakket
  • Kwaliteit

Betrouwbare bouwliften

Met een bouwlift kunt u veilig goederen en personen verplaatsen naar een andere hoogte. Hierbij moet u wel kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de bouwlift. Als u kiest voor de bouwliften van JS Steigerbouw, kunt u dat. Wij bieden u namelijk alleen maar veilige en stevige machines. Betrouwbare bouwliften van elk gewicht en elke hoogte die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Uiteraard zijn onze bouwliften ook gebruiksvriendelijk.

goederenlift

Vraag direct een offerte aan

Wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bij JS Steigerbouw kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over onze bouwliften? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0316 373 464 of stuur een e-mail naar info@jssteigerbouw.nl. We staan voor u klaar!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen