Wilt u steigers huren in Doetinchem?

Bent u op zoek naar een bedrijf in Doetinchem dat steigers verhuurt? JS Steigerbouw en Verhuur BV monteert en demonteert steigers voor elk project in die plaats. Zowel particuliere als zakelijke klanten huren steigers bij ons, voor nieuwbouwprojecten of renovaties. Bent u met een bijzonder project bezig in Doetinchem, bijvoorbeeld de renovatie van een parochie of een kasteel? Wij zijn gespecialiseerd in de steigerbouw voor oude, monumentale panden. De monteurs van JS Steigerbouw en Verhuur BV kunnen elke klus aan.

Wij verhuren allerlei steigers in Doetinchem

Wij hebben onze steigers al bij veel verschillende projecten en gebouwen opgezet. Wij kennen veel types steigers en steigerbouw, en weten wanneer we welke soort het beste kunnen inzetten. Wij werken bijvoorbeeld met:

  • Ondersteuning steigers
  • Snelbouwsteigers
  • Stalen systeemsteigers
  • Aluminium steigers

steigerverhuur doetinchem

Ook onze monteurs zijn hierdoor inzetbaar voor elk denkbaar project in Doetinchem. Ze hebben allemaal de relevante diploma’s en certificaten, zodat hun werk zo goed en veilig mogelijk kan worden uitgevoerd. Verder werken wij in de steigerbouw volgens de principes KBZV. Hiermee bedoelen we dat onze steigers van de hoogste Kwaliteit worden opgebouwd, altijd Betrouwbaar zijn, Zeker zijn en dat Veiligheid bij ons voorop staat. Meer dan genoeg redenen om uw steigers bij ons te huren!

Renovatie van een kerk in Doetinchem? Wij verhuren de juiste steigers

Niet elk type steiger of steigerbouw is geschikt voor elk pand. Weet u bijvoorbeeld hoe u het beste een steiger kunt bouwen rondom een kerktoren? Wij wel! Of heeft het rijksmonument in Doetinchem dat u wilt renoveren een afwijkende vorm? Wij weten precies wat werkt voor welke situatie, zodat wij u de juiste steigers kunnen verhuren. Verder monteren en demonteren wij ze ook voor u, dus u kunt dit deel helemaal aan ons overlaten. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken bij de steigerbouw rondom een bijzonder pand? Neem contact met ons op en wij vertellen u welke steigers wij te huur hebben. Verder zorgen wij er ook voor dat de steigers eventueel ingepakt worden, zodat het project niet stilvalt door een onweersbui of onverwacht koud weer.

Wij verhuren steigers voor al uw projecten in Doetinchem

Staat u op het punt te beginnen aan de renovatie of bouw van een pand? Maar zoekt u nog een goed bedrijf om steigers op te bouwen en te huren? Bel ons dan gauw op 0316-373464 of stuur een email naar info@jssteigerbouw.nl. Of u nu een groot of klein project heeft, een moeilijke of een makkelijke klus: wij weten alles van steigers. We zijn beschikbaar voor elk bouwproject in Doetinchem.