• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steiger huren Doetinchem

Steiger huren Doetinchem - Zakelijk en particulier

Bent u op zoek naar een steiger in de buurt van Doetinchem? Welkom bij JS Steigerbouw en Verhuur BV, waar u eenvoudig een steiger kunt huren in Doetinchem. Wij hebben veel ervaring met het adviseren en verhuren van steigers bij u in de buurt. Wij werken met zowel zakelijke als particuliere klanten aan de kleinste en grootste projecten. Bij ons kunt u een steiger huren die gegarandeerd van goede kwaliteit is, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Neem dus snel contact op om een steiger te huren in Doetinchem of lees eerst meer over ons veelzijdige aanbod.

Steiger huren Doetinchem

Steiger huren in Doetinchem?

Huur eenvoudig één van onze professionele steigers

Een steiger huren was nog nooit zo eenvoudig. Er bestaan natuurlijk veel verschillende typen en maten, maar met ons deskundige advies en praktisch inzicht kunnen we u altijd die steiger leveren die u nodig hebt. Zo beschikken wij over de traditionele steigers, maar kunnen wij er ze ook speciaal op maat maken voor uw project. We leveren steigers van staal en van aluminium en we kunnen zelfs een aluminium vloerbekisting aanbrengen indien u dat wenst. Zo leveren wij professionele steigers op maat in Doetinchem en omstreken. Ook kunnen wij de steiger inpakken in verschillende materialen, zoals:

 • Krimpfolie
 • Steigergaas

Steigerbouw Doetinchem

Waarom uw steiger inpakken?

We raden u zeker aan om uw steiger in te pakken met krimpfolie of steigergaas. Door uw steiger in te pakken, kan uw project namelijk altijd doorgaan. Ook als de weersomstandigheden slecht zijn. Vooral als u buiten aan het werk bent en daarvoor een steiger wilt huren in Doetinchem, biedt dit uitkomst. U hoeft dan niet bang te zijn dat uw project vertraging oploopt door het weer, want u kunt te allen tijde uw werkzaamheden uitvoeren.

Mogelijkheden voor een steiger huren in Doetinchem

De steigers en mogelijkheden voor een steiger huren in Doetinchem zijn bij ons groot. Zo kunt u bij ons terecht voor een:

 • Traditionele steiger
 • Stalen systeemsteiger
 • Snelbouw steiger
 • Ondersteuning steiger
 • Aluminium steiger
 • Bijzondere steiger
 • Trappentoren

Steiger huren in Doetinchem voor diverse projecten

Onze steigers worden voor een breed scala aan toepassingen ingezet. Zo kunt u bij ons een steiger huren in Doetinchem voor binnen en buiten. Of het nu gaat om een groot gebouw of een steiger in het water, zoals voor sluizen of boten. Wij hebben voor elk project wel een passende steiger. Van industriële projecten tot nieuwbouwprojecten. Maar ook voor het renoveren van een woning, kerken of monumenten.

Steigerbouwen Doetinchem

Meer dan verhuur

U kunt bij ons dus eenvoudig een steiger vinden die perfect aansluit op uw project, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Zo kunt u ons om advies vragen op het gebied van steigers en trappenhuizen in Doetinchem. Daarnaast zijn alle werkgevers bij wet verplicht om voor een veilig werkklimaat te zorgen op de steiger. Ieder jaar moet daarom een controle worden uitgevoerd om de veiligheid te garanderen. Wij zijn bevoegd om steigers in Doetinchem te keuren en wij doen dit voor een scherp tarief. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, zelfs al wilt u geen steiger huren.

Steiger laten repareren

Als u uw steiger door ons laat keuren, inspecteren we alle onderdelen van de steiger individueel. Indien het betreffende onderdeel aan alle wettelijke normen en eisen die aan de veiligheid gesteld worden voldoet, wordt het onderdeel voorzien van een keuringssticker. Is dit niet het geval? Dan zal het onderdeel moeten worden gerepareerd. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw steiger ter plekke voor u repareren. U ontvangt dan na de reparatie alsnog een keuringscertificaat waar alle goedgekeurde onderdelen op staan vermeld.

Interesse in onze diensten?

Daarom JS Steigerbouw

Als innovatieve, landelijk opererende onderneming met veel ervaring op het gebied van steigerbouw, helpt JS Steigerbouw u graag aan een geschikte steiger voor uw project. Laat u dan ook adviseren door onze specialisten als u een steiger wilt huren in Doetinchem. Zo weet u zeker dat u de steiger huurt die u nodig heeft. Als u uw steiger via ons huurt, wordt de steiger door ons vakkundige team voor u neergezet. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het monteren en demonteren van diverse steigersystemen. Verder bieden we u:

 • Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steiger verhuur in Doetinchem

Interesse in onze diensten?

Neem direct contact op!

Wilt u direct een steiger huren in Doetinchem? Neem dan direct contact op met onze klantvriendelijke medewerkers via 0316 373 464 of info@jssteigerbouw.nl. Zij helpen u graag aan een persoonlijke offerte. Ook kunnen zij u advies bieden indien u niet zeker weet wat voor materialen u precies wilt huren.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen