Wij verhuren steigers in Ede

Op zoek naar een goed bedrijf in Ede dat steigers verhuurt? Neem dan contact op met JS Steigerbouw en Verhuur BV. Wij monteren en demonteren steigers voor elke klant, in elke situatie. Heeft u gespecialiseerd advies nodig voor een bijzonder project, bijvoorbeeld de renovatie van een kerk in Ede? Ook daar verhuren wij de juiste steigers voor. Of u nu bezig bent met nieuwbouw, of met een monumentaal pand: onze monteurs kunnen u overal mee helpen.

Wilt u steigers huren in Ede? Kies voor onze ervaren monteurs

Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten in Ede. Hierdoor hebben wij ervaring met veel verschillende types steigers en steigerbouw. Om wat voorbeelden te noemen:

  • Stalen systeemsteigers
  • Aluminium steigers
  • Ondersteuning steigers
  • Snelbouwsteigers

Ook onze monteurs zijn hierdoor gewend in veel verschillende situaties steigers te bouwen. Om er voor te zorgen dat dit zo blijft, hebben zij altijd de juiste diploma’s en certificaten om hun werk zo goed en veilig mogelijk uit te voeren.

steigerverhuur ede

Wij zijn specialisten in steigerbouw rondom kerken en monumenten

Bent u misschien bezig met het opknappen van een monumentaal pand in Ede, of een dorpskerk? Dan moet u echt contact met ons opnemen voor het huren van steigers. Het monteren en demonteren van steigers voor dit soort projecten is namelijk ons specialisme. Wij hebben bijvoorbeeld kerken in Driebergen, Groessen en Hoenderloo voorzien van steigers. Ook hebben wij onze steigers mogen opbouwen rondom Kasteel Ammersoyen. Dus bent u bezig met de renovatie van een historisch gebouw in Ede? Of gaat u eindelijk die oude boerderij van uw ouders verbouwen? Bel ons dan eens op om de mogelijkheden voor steigerverhuur voor uw project te bespreken. Wij kunnen u overal mee helpen, ook als u met een project start in de herfst of winter. Wij kunnen de steigers dan namelijk inpakken, zodat u in elk weertype kunt doorwerken aan uw project.

Huur steigers bij ons voor al uw projecten in Ede

Bent u binnenkort van plan om te beginnen aan een nieuw bouwproject? En heeft u alleen nog een specialist in steigerbouw nodig? Bel ons dan gauw op 0316-373464 of mail naar info@jssteigerbouw.nl. Of u nu een groot of klein project heeft, particulier of zakelijk bent, een moeilijke of makkelijke klus heeft: wij zijn er in gespecialiseerd. Wij verhuren en bouwen steigers voor elk project in Ede.