• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steiger huren Harderwijk

Steigerverhuur voor elk bouwproject in Harderwijk

JS Steigerbouw en Verhuur is een landelijk opererend bedrijf, een echte specialist op het gebied van steigerverhuur en steigerbouw. Bent u in Harderwijk hard op zoek naar een goed bedrijf om steigers van te huren? Dan moet u eens contact met ons opnemen.

Onze steigerverhuur heeft steigersystemen voor elk project in Harderwijk, of het nu gaat om nieuwbouw of een restauratie. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij ons terecht voor steigerverhuur in Harderwijk. Neem gerust contact op met JS Steigerbouw en Verhuur voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Steiger huren Harderwijk

Steiger huren Harderwijk

Waarom onze steigers huren in Harderwijk?

Soms kan het erg belangrijk zijn om advies te krijgen van een specialist in steigerbouw. Want wist u dat niet elk type steiger geschikt is voor elk project? JS Steigerbouw en Verhuur weet raad met elke situatie, of u nu een eeuwenoud woonhuis gaat renoveren, of een nieuw huis laat bouwen.

Onze monteurs geven elk project hun volle aandacht. Zo weet u zeker dat u de juiste steigers huurt voor de juiste situatie. Naast de verhuur van steigers letten wij ook op de weersomstandigheden. Eindigt uw renovatie in de winter? Dan zorgen wij ervoor dat de steigers op tijd worden ingepakt met steigergaas of krimpfolie.

Steiger huren in Harderwijk?

Wij zijn de beste steigerbouwers in Harderwijk

Bij JS Steigerbouw en Verhuur kunt u onder andere een aluminium steiger huren. Deze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen.

Een aluminium steiger huren is ideaal wanneer u te maken heeft met werkzaamheden van korte duur, waarbij de steiger niet te zwaar wordt belast (1,50 kN/m²). De aluminium steiger is zeer snel in elkaar te zetten en te demonteren. Bovendien is hij licht en gemakkelijk te verplaatsen. Dus zoekt u een plek voor aluminium steigerverhuur? Dan bent u bij JS Steigerbouw en Verhuur aan het juiste adres!

Niet elke steiger is geschikt voor elk project. Wij weten precies welke steiger het best past bij welke situatie. Dit komt omdat we onze steigers al mochten verhuren aan heel diverse projecten. Wij verhuren bijvoorbeeld:

 • Aluminium steigers
 • Stalen systeemsteigers
 • Ondersteuningssteigers
 • Steigers voor in een trappenhuis
 • Speciale steigers op maat

Wilt u weten welke steiger u het beste kunt huren bij uw project in Harderwijk? Neem dan gerust contact op met de specialisten van JS Steigerbouw en Verhuur. Wij staan altijd klaar met vrijblijvend advies op het gebied van steigerverhuur.

Steigerbouw Harderwijk

Steiger verhuur voor kerkrenovatie in Harderwijk

Gaat u een kerk, kasteeltje of ander monumentaal pand in Harderwijk restaureren? Dan is het belangrijk om hiervoor de juiste steiger te huren. Bij JS Steigerbouw en Verhuur hebben we al vaak steigers mogen verhuren en opbouwen bij dergelijke projecten.

Dus ook bij een restauratie in Harderwijk staan wij graag voor u klaar. Wilt u advies over de meest geschikte steiger voor uw project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over steiger verhuur bij restauratie in Harderwijk.

Steiger op maat laten bouwen in Harderwijk

Wilt u een steiger laten bouwen die helemaal afgestemd is op uw wensen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij JS Steigerbouw en Verhuur. We bespreken van tevoren de mogelijkheden en geven vrijblijvend advies. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van tekeningen en berekeningen om een veilige steiger constructie voor u te bouwen in Harderwijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Extra hoog (meer dan 24 meter)
 • Steigers waarbij u meerdere vloeren tegelijkertijd kunt belasten
 • Een hangsteiger
 • Een uitbouwsteiger
 • Steiger inclusief kap, netten of folie
 • Steiger met hijswerktuig
 • Een steiger op een hellend vlak
 • Extra stevig (vloerbelasting hoger dan 3 kN/m²)
 • Steiger met een afwijkend ankerpatroon of afwijkende staander-, ligger-, korteling, en/of gevelafstand

Steigerbouwen Harderwijk

Interesse in onze diensten?

Steiger verhuur voor kerkrenovatie in Harderwijk

Gaat u een kerk, kasteeltje of ander monumentaal pand in Harderwijk restaureren? Dan is het belangrijk om hiervoor de juiste steiger te huren. Bij JS Steigerbouw en Verhuur hebben we al vaak steigers mogen verhuren en opbouwen bij dergelijke projecten.

Dus ook bij een restauratie in Harderwijk staan wij graag voor u klaar. Wilt u advies over de meest geschikte steiger voor uw project? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over steiger verhuur bij restauratie in Harderwijk.

Het complete pakket bij JS Steigerbouw en Verhuur

Bij een bouwproject in Harderwijk heeft u vaak al met genoeg verschillende partijen te maken. Daarom wilt u de steiger verhuur bij JS Steigerbouw en Verhuur regelen. Wij zorgen namelijk niet alleen voor de steiger, maar ook voor eventuele extra benodigdheden om het werk in Harderwijk makkelijk te maken.

Zo kunnen wij zorgen voor aluminium vloerbekisting, krimpfolie, steigergaas en omheiningen en hekwerk. Ook voor deskundig advies kunt u bij JS Steigerbouw en Verhuur terecht.

Gecertificeerd voor steiger keuring

Werkt u bij uw bedrijf met uw eigen steigers? Dan bent u bij wet verplicht om deze op zijn minst eens per jaar te laten keuren door een externe specialist. Zo blijft de veiligheid op de werkplaats gegarandeerd. JS Steigerbouw en Verhuur is officieel bevoegd voor het keuren van steigers in Harderwijk. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om hier een afspraak voor te maken. Of bel ons voor meer informatie.

Steiger verhuur in Harderwijk

Interesse in onze diensten?

JS Steigerbouw Apeldoorn

JS Steigerbouw en Verhuur: kwaliteit staat voorop

Zoekt u een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor steigerverhuur in Harderwijk? Kies dan voor JS Steigerbouw en Verhuur.

Wat maakt ons nog meer een specialist in de steigerbouw? Wij werken via de KBZV waarden: ons werk is van de hoogste Kwaliteit, onze steigers zijn altijd Betrouwbaar en Zeker en Veiligheid staat bij ons voorop. Redenen genoeg dus om bij ons uw steiger te huren voor elk project in Harderwijk.

Offerte voor steiger huren in Harderwijk

Gaat u binnenkort starten met uw bouwproject in Harderwijk? Maar bent u nog op zoek naar de juiste steigerbouwer? Neem dan contact op met de experts van JS Steigerbouw en Verhuur. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0316 373 464. U kunt ook een e-mail sturen naar info@jssteigerbouw.nl. Of gebruik het contactformulier op de website. Bij ons huurt u de beste steigers voor al uw bouwprojecten in Harderwijk.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen