• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Layher Allround steiger huren

Layher Allround steiger huren bij JS Steigerbouw en Verhuur

De Layher Allround steiger is een ideale steiger om te huren bij diverse klussen. De naam zegt het al: het is echt een allround steiger! U kunt de Layher Allround steiger heel eenvoudig huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij leveren de steiger op locatie en zorgen dat deze wordt geplaatst door onze ervaren steigerbouw specialisten. Dankzij de lichtgewicht onderdelen is het plaatsen van de Layher Allround steiger zo voor elkaar! Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over het huren van de Layher Allround steiger.

Layher Allround steiger huren

Layher Allround steiger bouwen

Voordelen van Layher Allround steigers

Een Layher Allround steiger huren heeft de volgende voordelen:

 • Veel verschillende toepassingen mogelijk en te huren voor alle belastingsklassen
 • Te gebruiken bij ieder gebouw dankzij vormvrijheid en accessoires
 • Maatvaste onderdelen
 • Snel te monteren
 • Lichtgewicht steiger

Interesse in onze diensten?

De juiste constructie voor iedere opdracht

Het Layher Allround systeem is de ideale steiger, omdat deze zo veelzijdig is. Hierdoor is het mogelijk om verschillende constructies te maken, van heel eenvoudig tot zeer complex. Dit maakt dat de Layher Allround perfect is om te huren als gevelsteiger of metselsteiger. Maar ook voor industrieel steigerverhuur is de Layher Allround heel geschikt. Daarnaast huren veel klanten deze steiger voor toepassingen bij infra-projecten en bij evenementen.

Layher Allround steiger huren bij JS Steigerbouw en Verhuur

Wilt u de Layher Allround steiger huren? Dat kan bij JS Steigerbouw en Verhuur! Wij zijn hét adres voor steigerverhuur en kunnen snel leveren. Naast de Layher Allround steiger kunnen we ook extra benodigdheden leveren, zoals steigergaas of krimpfolie. Voor alles één adres, dat is wel zo makkelijk!

Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij veilig te werk gaan. Al onze steigerbouwers zijn gecertificeerd en hebben hun eigen persoonlijke beschermingsmiddelen. Dus wilt u veilig, snel en verantwoord een Layher Allround steiger laten bouwen en demonteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Layher Allround steigerverhuur

Wat bieden wij u?

JS Steigerbouw en Verhuur is een innovatieve, landelijk opererende onderneming. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van steigerbouw. Zo verhuren we diverse soorten steigersystemen, zoals de Layher Allround steiger, monteren en demonteren wij steigers en kunnen we ook steigers voor u keuren en indien nodig repareren. Als u een Layher Allround steiger gaat huren via JS Steigerbouw, profiteert u altijd van:

 • Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Layher allround steiger huren

Alles volgens wens

Waar wilt u een Layher Allround steiger voor huren? Voor een groot of klein project? Voor een renovatie of nieuwbouw? Wat uw project ook is, wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten graag aan een geschikte steiger. Zo kunnen we u adviseren over verschillende soorten steigersystemen en u helpen een steiger te vinden die perfect aansluit op uw project. Of het nu gaat om een steiger voor een groot gebouw, zoals het renoveren van kerken of monumenten, of een steiger in het water, zoals voor het werken aan sluizen of boten. Vervolgens komen we de steiger ook bij u neerzetten. Ons vakkundige team zorgt ervoor dat dit snel gedaan is, zodat u met uw project aan de slag kunt. Door een Layher Allround steiger te huren bij ons, kunt u uw werkzaamheden op hoogte optimaal uitvoeren. Veilig, goed en snel!

Layher Allround steiger huren en verpakken

Als u buiten aan het werk moet, kunt u het beste een Layher Allround steiger huren inclusief verpakkingsmateriaal. Denk hierbij aan krimpfolie of steigergaas. Het voordeel hiervan is dat u uw steiger dusdanig kunt inpakken dat uw project ook bij slecht weer door kan gaan. U bent hierdoor dus niet afhankelijk van de weersomstandigheden en kunt uw werkzaamheden te allen tijde voortzetten.

Steiger laten keuren

Werkt u regelmatig met een Layher Allround steiger? Dan is het van belang om deze regelmatig te laten keuren, zodat u de veiligheid ervan kunt waarborgen. Voor een steiger keuring, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij inspecteren de onderdelen van uw Layher Allround steiger individueel. Als een onderdeel aan de wettelijke eisen en normen die aan de veiligheid gesteld worden voldoet, voorzien we dit onderdeel van een keuringssticker. Als dit niet het geval is, kunnen we het onderdeel ter plekke voor u repareren, zodat u alsnog een keuringscertificaat kunt ontvangen.

Offerte voor Layher Allround

Wilt u een offerte voor het huren van de Layher Allround? Of wilt u een offerte voor steigerbouw? Neem dan contact op met JS Steigerbouw en Verhuur. We staan ook klaar om u te helpen met meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van steigerbouw. U kunt ons bellen via 0316 373 464. Of stuur een e-mail naar info@jssteigerbouw.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen