• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Layher Allround steiger huren

Layher Allround - steigerbouw en steigerverhuur

De Layher Allround steiger is een ideale steiger om te huren bij diverse klussen. De naam zegt het al: het is echt een Allround steiger! U kunt de Layher Allround steiger heel eenvoudig huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij leveren de steiger op locatie en zorgen dat deze wordt geplaatst door onze ervaren steigerbouw specialisten.

Dankzij de lichtgewicht onderdelen is het plaatsen van de Layher Allround steiger zo voor elkaar! Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over het huren van de Layher Allround steiger.

Layher Allround steiger huren

Layher Allround steiger bouwen

Voordelen van Layher Allround steigers

  • Veel verschillende toepassingen mogelijk en te huren voor alle belastingsklassen
  • Te gebruiken bij ieder gebouw dankzij vormvrijheid en accessoires
  • Maatvaste onderdelen
  • Snel te monteren
  • Lichtgewicht steiger

Interesse in onze diensten?

De juiste constructie voor iedere opdracht

Het Layher Allround systeem is een ideale steiger, omdat deze zo veelzijdig is. Hierdoor is het mogelijk om verschillende constructies te maken, van heel eenvoudig tot zeer complex. Dit maakt dat de Layher Allround perfect is om te huren voor al gevelsteiger of metselsteiger. Maar ook voor industrieel steigerverhuur is de Layher Allround heel geschikt. Daarnaast huren veel klanten deze steiger voor toepassingen in infra of bij evenementen.

Layher Allround bij JS Steigerbouw en Verhuur

Wilt u de Layher Allround steiger huren? Dat kan bij JS Steigerbouw en Verhuur! Wij zijn hét adres voor steigerverhuur en kunnen snel leveren. Naast de Layher Allround steiger kunnen wij ook extra benodigdheden leveren, zoals steigergaas of krimpfolie. Voor alles één adres, dat is wel zo makkelijk!

Bovendien kunt u erop vertrouwen dat wij veilig te werk gaan. Al onze steigerbouwers zijn gecertificeerd en hebben hun eigen persoonlijke beschermingsmiddelen. Dus wilt u veilig, snel en verantwoord een Layher Allround steiger laten bouwen en demonteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Layher Allround steigerverhuur

Offerte voor Layher Allround

Wilt u een offerte voor het huren van de Layher Allround? Of wilt u een offerte voor steigerbouw? Neem dan contact op met JS Steigerbouw en Verhuur. We staan ook klaar om u te helpen met meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van steigerbouw. U kunt ons bellen via 0316 373 464. Of stuur een e-mail naar info@jssteigerbouw.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen