• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Layher Blitz steiger huren

Steigerverhuur en steigerbouw - Layher Blitz

Zoekt u een veilige steiger die snel gemonteerd kan worden? Dan moet u de Layher Blitz steiger huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Deze lichtgewicht steiger is ideaal voor uiteenlopende klussen. Bovendien kunt u bij ons ook extra benodigdheden huren, zoals krimpfolie of steigergaas.

Ook staan we voor u klaar om u te helpen met vrijblijvend advies over steigerbouw. Dus wilt u een offerte voor het huren van de Layher Blitz steiger? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met JS Steigerbouw en Verhuur.

Steiger huren Layher Blitz

Steiger bouwen layher Blitz

Voordelen van Layher Blitz steiger

  • Met de juiste onderdelen heeft de Layher Blitz een belastbaarheid tot wel 3kN per vierkante meter
  • Steigerbouw is met dit model snel geregeld
  • De maat kan aangepast worden al naar gelang de situatie
  • Ook geschikt voor steigerbouw bij balkons en nissen of op hellend vlak
  • Layer Blitz is 100% veilig

Interesse in onze diensten?

Lichtgewicht steiger

De Layher Blitz steiger is perfect wanneer u een klus heeft in de binnenstad. Dit komt onder andere door het formaat. De Layher Blitz steiger is namelijk 0,73 meter breed. Deze biedt genoeg oppervlak om comfortabel en veilig op te kunnen werken, zonder dat hij onnodig veel ruimte inneemt. Daarnaast kan de Layher Blitz steiger snel opgebouwd en gedemonteerd worden, dankzij de schroefloze verbindingen en de lichtgewicht onderdelen. Steigerbouw is met dit model dus eenvoudig, veilig en snel geregeld!

Layher Blitz bij JS Steigerbouw en Verhuur

De Layher Blitz steiger kunt u huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij kunnen zelfs de steigerbouw voor u regelen. Hierbij vinden we aandacht voor veiligheid zeer belangrijk. Daarom zijn al onze medewerkers in het bezit van de juiste certificaten. Ook hebben we een VCA-certificering en gebruiken we de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Daarnaast kunt u ook extra benodigdheden voor de Layher Blitz steiger huren, zoals krimpfolie of steigergaas. Zo kunt u veilig en comfortabel op de steiger werken, ongeacht de weersomstandigheden. Complete steigerbouw is bij ons dus snel geregeld!

Steiger huren Layher Blitz snelle montage

Offerte voor Layher Blitz huren

Wilt u een Layher Blitz steiger huren? Dat kan bij JS Steigerbouw en Verhuur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor steigerverhuur en/of steigerbouw. Ook kunt u contact opnemen wanneer u nog vragen heeft. Of wanneer u advies wilt inwinnen over steigerbouw of het huren van een Layher Blitz steiger. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0316 373 464. En per mail via info@jssteigerbouw.nl. Of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen