• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren Aerdt

Altijd de steiger die u zoekt!

Bent u woonachtig in Aerdt en is uw woning toe aan verbouwing of renovatie? Wij van JS Steigerbouw en Verhuur BV kunnen u van dienst zijn voor het huren van een steiger. In ons assortiment hebben wij tal van steigers beschikbaar die te huur zijn voor particulieren en bedrijven. Niet alleen een steiger huren in Aerdt behoort tot de veelzijdigheid die ons bedrijf kan bieden. Wij staan namelijk ook altijd klaar om u te voorzien van een helder en passend advies over de voor u geldende situatie. Daarnaast hoeft het huren in Aerdt helemaal niet duur te zijn en kan het afronden van uw project met een goede steiger een fluitje van een cent worden.

Gebruik de beste materialen

Er zijn tal van verschillende steigers die u kunt huren in Aerdt. Daarbij kunt u denken aan snelbouw steigers, maar ook stalen steigers en aluminium steigers kunnen door ons verhuurd worden.

JS Steigerbouw en Verhuur BV beschikt over de nodige VCA certificaten en ook onze medewerkers zijn echte specialisten op het gebied van steigerbouw. Een steiger huren in Aerdt kan voor allerlei projecten en alles zal professioneel voor u worden geregeld, met de beste ondersteuning en stevige kwaliteitsmaterialen. Heeft u beschermend materiaal nodig in de vorm van steigergaas of folie, geen probleem. Door één van deze materialen aan te brengen zijn materialen en mensen beschermd tegen eventueel naar beneden vallen.

Bel of mail

Wilt u een steiger huren, dan hoeft u helemaal niet lang te wachten. Neem contact met ons op voor een juist advies en bespreek de mogelijkheden met één van onze medewerkers. U kunt ons mailen, maar ook telefonisch staan wij u graag te woord.

Steiger huren Angeren

Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn en u kunt een steiger huren zonder problemen en alles zal voor u in Aerdt geregeld worden.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen