• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren Angerlo

Steigers voor particulieren en bedrijven

Bent u woonachtig in Angerlo of is uw bedrijf er gesitueerd en wilt u een steiger huren?
Neem eens contact op met JS Steigerbouw en Verhuur BV en ontdek dat mogelijkheden voor het huren in Angerlo. Wij beschikken namelijk over alle materialen die u nodig heeft om uw verbouwing of renovatie makkelijker te laten verlopen. Op hoogte werken is geen enkel probleem meer.
Wilt u een steiger huren in Angerlo óf bent u op zoek naar informatie? Niet alleen voor verhuur, maar ook advies kunt u uiteraard bij ons terecht. Onze medewerkers helpen graag en zullen u van advies op maat voorzien.

Steiger huren Angerlo

Kwaliteit en service

U wilt een steiger huren en wij willen dat alles goed verloopt. JS Steigerbouw en Verhuur BV maakt daarom alleen gebruik van de beste materialen. Daarnaast beschikken wij uiteraard over het VCA certificaat en werken wij met gediplomeerde medewerkers. Een steiger huren in Angerlo kan dus niet alleen met de beste service, maar ook nog eens erg veilig.

Verhuur mogelijkheden

Als u bij ons komt om een steiger te huren, dan kunt u rekenen op een ruime keuze. Wij hebben verschillende soorten steigers, waaronder de steigers van aluminium en staal. Een snelbouw steiger zetten is voor ons ook geen enkel probleem. Om materialen te beschermen is het mogelijk om gebruik te maken van een steigergaas of krimpfolie.

Contactmogelijkheden

Wilt u graag contact opnemen, dan kan dat altijd. Ook in de omgeving van Angerlo kunnen wij u altijd van de juiste steigers voorzien. Neem contact op met onze medewerkers per telefoon en krijg een direct antwoord op uw vraag. Wilt u huren in Angerlo en liever eerst nog wat informatie per mail ontvangen, dan is e-mailen uiteraard ook een optie.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen