Simpel een steiger huren in Apeldoorn

Wij van JS Steigerbouw en Verhuur staan altijd klaar voor al uw wensen op het gebied van steiger huren in Apeldoorn en omstreken. U kunt eenvoudig een steiger huren of slechts om ons deskundig advies vragen. Wij helpen zowel zakelijke als particuliere klanten met veel plezier en wij werken met een professionele en klantgerichte aanpak. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in Apeldoorn en onze bevoegdheid. Zo beschikken wij over een VCA certificaat en werken wij volgens de KBZV normen. Dit staat voor:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Zekerheid
  • Veiligheid

Een steiger huren in Apeldoorn doet u dus bij ons.

Reken op betrouwbaarheid en vertrouw op kwaliteit

Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u rekenen op een uiterst gemotiveerd en bevoegd team. Al ons personeel heeft de diploma’s, certificaten en PBM’s die zij nodig hebben voor hun werk. Zoals gezegd, beschikken wij ook over een VCA certificaat. Daarnaast hebben wij veel ervaring binnen ons vakgebied en dat valt te zien in onze resultaten. Kijk bijvoorbeeld eens onder het tabje ‘projecten’ op onze website. U zult meteen zien dat wij kwaliteit leveren in Apeldoorn, keer op keer. Als u een steiger huren gaat, wilt u natuurlijk zeker weten dat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd worden.

Bekijk onze overige diensten

Steiger huren ApeldoornU kunt ook bij ons terecht als u niet per se een steiger huren wilt. Zo kunnen wij onze kennis en ervaring gebruiken om u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van een steigerverhuur en meer vertellen over de situaties waarin u een steiger kunt gebruiken. Ook kunnen wij u helpen bij het keuren van uw steigers. Bij wet is de werkgever namelijk verplicht om jaarlijks de steigers te laten controleren op veiligheid voor de werknemers. Wij zijn bevoegd om dergelijke controles uit te voeren en wij hebben dit in het verleden al vaker gedaan in Apeldoorn. Aarzel dus niet om ons om hulp te vragen voordat u materiaal gaat huren.

Direct een stijger huren in Apeldoorn

Wilt u meteen een steiger huren? Kijk dan direct even op onze website en vul het contactformulier in of bel even met ons vriendelijke personeel. Zij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Nergens anders kunt u zo eenvoudig een steiger huren in Apeldoorn.