• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren Bemmel

Huur gemakkelijk een rendabele steiger

Welkom bij JS Steigerbouw en Verhuur BV.

Wij zijn sterk in steigers door onze professionele en klantgerichte aanpak, onze uitstekende materialen en ons ruime en persoonlijke aanbod. Wij leveren kwaliteit op maat voor al onze opdrachtgevers in Bemmel. Voor een aantal voorbeelden hiervan, kunt u onder het tabje ‘projecten’ op onze website enkele foto’s bekijken. Bij ons kunt u eenvoudig een steiger huren en wij zullen u zelfs voorzien van deskundig advies voor het type steiger dat u nodig heeft. Een steiger huren in Bemmel was nog nooit zo eenvoudig en dankzij onze scherpe prijzen is een het huren van een stijger echt niet alleen rendabel voor grote bouwbedrijven.

Steiger huren Bemmel

Ontdek onze klantgerichte werkwijze

Wij werken uiterst klantgericht. Zo staat de wens van de klant centraal binnen ons bedrijf en hechten wij veel waarde aan uw feedback. Wij werken graag intensief samen met onze opdrachtgevers en betrekken u bij het project. Het is en blijft immers uw project. Zo zullen we veelvuldig met u overleggen en duidelijke afspraken maken zodat niemand achteraf voor vervelende verassingen komt te staan.
Een steiger huren is daarom een partnerschap aangaan en wij staan altijd klaar voor onze partners. Op deze manier hebben wij al vele projecten in Bemmel succesvol ondersteund.

Bekijk onze professionele materialen

Naast onze klantgerichte werkwijze en de professionaliteit van onze medewerkers, spelen de materialen die wij gebruiken een grote rol in het volbrengen van onze taken. Zo kunt u bij ons kiezen voor steigers van bijvoorbeeld staal, maar ook van aluminium. Of een staalsysteem steiger met een aluminium vloerbekisting. Beide hebben zo hun voordelen. Staal is sterker en kan meer belasting aan, terwijl aluminium lichter is en daardoor makkelijker te verplaatsen is. Ook kunt u een steiger huren die verpakt is in bijvoorbeeld steigergaas of krimpfolie. Zo wordt uw project in Bemmel niet behoedt voor de weersomstandigheden.

Interesse? Laat het ons weten!

Heeft u interesse in een steiger huren in Bemmel? Kijk dan even op onze website voor meer informatie of neem direct contact op.

U kunt direct een steiger huren of eerst om advies vragen over uw persoonlijke situatie in Bemmel. Wij helpen u graag met ons deskundige advies.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen