• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren Doetinchem

Speciaal voor uw persoonlijke klus

Bent u op zoek naar een steiger in de buurt van Doetinchem? Welkom bij JS Steigerbouw en Verhuur BV, waar u eenvoudig een steiger huren kunt. Wij hebben veel ervaring met het adviseren en verhuren van steigers bij u in de buurt. Wij werken met zowel zakelijke als particuliere klanten aan de kleinste en grootste projecten. Bij ons kunt u een steiger huren die gegarandeerd van goede kwaliteit is, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Neem dus snel contact op om een steiger te huren in Doetinchem of lees eerst meer over ons veelzijdige aanbod.

Huur eenvoudig één van onze professionele steigers

Een steiger huren was nog nooit zo eenvoudig. Er bestaan natuurlijk veel verschillende typen en maten, maar met ons deskundige advies en praktische inzicht kunnen we u altijd die steiger leveren die u nodig hebt. Zo beschikken wij over de traditionele steigers, maar kunnen wij er ook speciaal één op maat maken voor uw project. We leveren steigers van staal en van aluminium, en we kunnen zelfs een aluminium vloerbekisting aanbrengen indien u dat wenst. Zo leveren wij professionele steigers op maat in Doetinchem en omstreken. Ook kunnen wij de steiger inpakken in verschillende materialen, zoals:

  • Krimpfolie
  • Steigergaas

steiger huren Doetinchem

Meer dan verhuur

U kunt bij ons dus eenvoudig een steiger vinden die perfect aansluit op uw project, maar wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Zo kunt u ons om advies vragen op het gebied van steigers en trappenhuizen in Doetinchem. Daarnaast zijn alle werkgevers bij wet verplicht om voor een veilig werkklimaat te zorgen op de steiger. Ieder jaar moet daarom een controle worden uitgevoerd om de veiligheid te garanderen. Wij zijn bevoegd om steigers in Doetinchem te keuren en wij doen dit voor een scherp tarief. Vraag ons dus even naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, zelfs al wilt u geen steiger huren.

Neem direct contact op!

Wilt u direct een steiger huren in Doetinchem? Neem dan direct contact op met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij helpen u graag aan een persoonlijke offerte. Ook kunnen zij u advies bieden indien u niet zeker weet wat voor materialen u precies wilt huren.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen