• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steiger huren Gelderland

Gemakkelijk professionele steigers huren

Woont u in Gelderland en wilt u uw huis laten renoveren? Gaat uw bedrijf een nieuw kantoor bouwen en wilt u een steiger huren voor de bouw? Bent u op zoek naar advies of informatie over het gebruik van steigers bij het opknappen van monumenten?

JS Steigerbouw en Verhuur heeft ervaring met al deze gevallen en wij helpen u graag met onze kennis en deskundige aanpak. Wij adviseren en ondersteunen bouwprojecten met onze uitgebreide kennis van steigers. U kunt direct een steiger huren in Gelderland voor een scherpe prijs, of u kunt eerst informeren naar ons aanbod.

Steiger huren

Steiger huren Gelderland

Wat voor soort steiger wilt u huren?

Er zijn veel verschillende typen steigers. Zo zijn er de traditionele steigers en staalsysteem steigers die in verschillende sterktes te leveren zijn. Zo kunnen deze steigers een lage belasting 0.75kN/m2, een gemiddelde belasting 1.50kN/m2 of een hoge belasting 3.00kN/m2 aan. Bij grotere belastingen kunt u het beste een ondersteuningssteiger aan laten brengen. U kunt echter ook een steiger huren die snel klaar is en gemakkelijk te verplaatsen valt. Denk bijvoorbeeld aan een snelbouwsteiger of een lichtgewicht aluminium steiger. Deze zijn heel eenvoudig op te bouwen en weer uit elkaar te halen. Zo kunt u ze snel van de ene plek naar de andere plek verplaatsen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanvullende aluminium vloerbekisting of trappentorens. Uiteraard leveren wij al deze producten bij u aan de deur in Gelderland. Twijfelt u welke steiger u het beste kunt huren bij uw project in Gelderland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De ervaren specialisten van JS Steigerbouw en Verhuur helpen u met alle plezier met vrijblijvend advies.

Steiger huren in Gelderland?

Steigerbouw op maat in Gelderland

Heeft u voor uw klus in Gelderland een speciale steiger nodig? Dus een steiger die niet voldoet aan de standaardafmetingen? Dan helpen wij u graag. Wij hebben al veel klanten in Gelderland geholpen met steigerbouw op maat.

Op basis van uw wensen en nauwkeurige berekeningen bouwen we speciaal voor u een steiger die perfect is voor uw bouwproject. Enkele mogelijkheden zijn:

 • Steiger van meer dan 24 meter hoog
 • Steiger waarbij u meer dan een vloer tegelijkertijd kunt belasten
 • Hangsteiger
 • Uitbouwsteiger
 • Steiger met folie, kap of netten
 • Steiger voorzien van hijswerktuig
 • Steiger op hellend vlak
 • Steiger met een vloerbelasting hoger dan 3 kN/m² (bij een gelijkmatig verdeelde belasting)
 • Steiger met een afwijkende gevelafstand of afwijkende staander-, ligger- of kortelingafstand

Steigerbouw Nijmegen

Bescherm uw materialen

Er zijn niet alleen veel verschillende soorten steigers te huur in Gelderland, er zijn ook verschillende manieren om een steiger te verpakken. U kunt bij ons kiezen voor een steiger inclusief steigergaas. Dit wordt veelvuldig gebruikt in de steigerbouw en u zult dit ongetwijfeld herkennen. Het verbetert de veiligheid van de constructie, aangezien personeel en materialen niet naar beneden kunnen vallen. Ook behoedt het steigergaas de steiger en uw werkzaamheden enigszins tegen de weersomstandigheden.

U kunt echter ook een steiger huren die is voorzien van krimpfolie. Dit biedt nog betere bescherming tegen de invloeden van het weer. Met krimpfolie heeft u geen last van regen, hagel of andere neerslag. U kunt dus veilig en comfortabel doorgaan met uw bouwproject in Gelderland.

Steigerverhuur bij renovatie in Gelderland

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en verhuren van steigers bij renovaties en restauraties. Dus is uw bedrijf ingehuurd voor het opknappen van monumentale panden in Gelderland? Of gaat u de oude familieboerderij opknappen?

Schakel onze deskundige medewerkers dan in voor het opbouwen en demonteren van steigers in Gelderland. Bel ons gerust om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Wij kunnen u overal mee helpen. Geen project in Gelderland is te groot of te klein voor JS Steigerbouw en Verhuur.

Steigerbouwen renovatie Gelderland

Interesse in onze diensten?

Hierom kiest u JS Steigerbouw en Verhuur

Gaat u een steiger huren en laten bouwen in Gelderland? Dan kiest u natuurlijk voor de diensten van JS Steigerbouw en Verhuur. Wij zetten hieronder op een rijtje waarom:

 • Wij leveren altijd kwaliteit
 • Door de jaren heen hebben we al veel ervaring opgedaan met steigerverhuur en steigerbouw door heel Gelderland
 • Wij zijn veilig en betrouwbaar
 • Bij ons huurt u ook alle extra benodigdheden
 • Geen lange wachttijden

Steiger verhuur in Gelderland

Offerte voor steigerverhuur in Gelderland

Wilt u ook steigers huren in Gelderland? Hoe groot of klein uw klus ook is, bij JS Steigerbouw en Verhuur vindt u zeker weten een geschikte steiger. Twijfel ook niet om te bellen wanneer u meer wilt weten op het gebied van steigerbouw en -verhuur. Vraag vandaag nog een offerte aan via 0316 373 464. Of stuur een e-mail via info@jssteigerbouw.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht achterlaten op het contactformulier. Bij ons vindt u de beste steigers voor al uw projecten in Gelderland.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen