Huur gemakkelijk professionele steigers

Woont u in Gelderland en wilt u uw huis laten renoveren? Gaat uw bedrijf een nieuw kantoor bouwen en wilt u een steiger huren voor de bouw? Bent u op zoek naar advies of informatie over het gebruik van steigers bij het opknappen van monumenten? JS Steigerbouw en Verhuur BV heeft ervaring met al deze gevallen en wij helpen u graag met onze kennis en deskundige aanpak. Wij adviseren en ondersteunen bouwprojecten met onze uitgebreide kennis van steigers. U kunt direct een steiger huren in Gelderland voor een scherpe prijs, of u kunt eerst informeren naar ons aanbod.

 

Wat voor steiger zoekt u?

Steiger huren GelderlandEr zijn veel verschillende typen steigers. Zo zijn er de traditionele en staalsysteem steigers die in verschillende sterkten leverbaar zijn. Zo kunnen deze steigers een lage belasting 0.75kN/m2 een gemiddelde belasting 1.50kN/m2 of een hoge belasting 3.00kN/m2 aan. Bij grotere belastingen kunt u het beste een ondersteuning steiger laten aanbrengen. U kunt echter ook een steiger huren die snel klaar is en gemakkelijk te verplaatsen valt. Denk bijvoorbeeld aan een snelbouw steiger of een aluminium steiger. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanvullende aluminium vloerbekisting of trappen torens en huizen. Uiteraard leveren wij al deze producten bij u aan de deur in Gelderland.

 

Bescherm uw materialen

Er zijn dus veel verschillende steigers van verschillende materialen. Ditzelfde geldt voor de verpakking. In Gelderland leveren wij de volgende verpakkingen:

  • Steigergaas
  • Krimpfolie

Steigergaas wordt veelvuldig gebruikt in de steigerbouw en u zult dit ongetwijfeld herkennen. Dit verbetert de veiligheid van de constructie aangezien personeel en materialen niet naar beneden kunnen vallen. Ook behoedt het steigergaas de steiger en uw werkzaamheden enigszins van de weersomstandigheden. U kunt echter ook een steiger huren die is voorzien van krimpfolie wat veel beter is bestemd voor dit doeleinde. Zo heeft u geen last van regen, hagel of andere neerslag.

 

Huur direct een steiger!

Wilt u een steiger huren in Gelderland? Neem dan contact op en vraag direct naar de mogelijkheden. Leg ons uw persoonlijke situatie in Gelderland uit en wij adviseren u welke steiger u het beste kunt gebruiken voor uw project. Een steiger huren was nog nooit zo simpel.