• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren Gendt

Snel en gemakkelijk te huur

Als u in de omgeving van Gendt op zoek bent naar een steiger, dan kan JS Steigerbouw en Verhuur BV u helpen aan de juiste materialen. Het kan zo zijn dat u een steiger huren wilt als particulier, maar ook bedrijven die onze verhuur willen gebruiken zijn uiteraard van harte welkom. Afhankelijk van het project waar u de steigers voor wilt gebruiken zullen wij samen met u kijken wat de beste oplossing is. Er zijn namelijk verschillende materialen beschikbaar die in Gendt en omgeving voor u beschikbaar zijn. Verschillende steigers zijn altijd binnen handbereik, dankzij alle verhuur mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Steiger huren Gendt

Materiaal keuze

Zoals eerder al aangehaald kunnen er meerdere materialen gekozen worden als u wilt huren in Gendt. Wij kunnen hierbij traditionele steigers leveren, waarbij materialen als staal en aluminium veel gebruikt worden. Ook een mogelijkheid bij het steiger huren is om de bijpassende steigergaas of krimpfolie te gebruiken. Hiermee is de steiger geheel aan de buitenkant afgedekt en kunnen ook de materialen niet zomaar naar beneden vallen.

Ga voor kennis en kwaliteit in Gendt

Met het juiste certificaat voor VCA en alle gediplomeerde medewerkers hebben wij alle vakkennis in huis om kwaliteit te leveren. Niet alleen met onze materialen, maar ook de service die wij leveren willen wij het totaalpakket aan u kunnen bieden. Wij bieden hiermee voor een scherpe prijs altijd een goede mogelijkheid om te huren in Gendt.

Bel of mail ons!

Wilt u meer informatie over steigers of wilt u advies over het gebruik van verschillende materialen, neem dan gerust contact met ons op. In Gendt en omgeving kunnen wij u namelijk altijd helpen en is het huren van een steiger altijd binnen no-time geregeld. Een steiger huren in Gendt is met onze service namelijk altijd snel en vakkundig geregeld.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen