• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren met montage

Steiger huren met montage

Steiger huren in Aalten bij JS Steigerbouw en Verhuur

5 redenen om voor steiger met montage te huren

Heeft u een renovatie- of onderhoudsproject in het verschiet? En wilt u graag dat de steigers klaarstaan, zodat de vaklui direct aan hun klus kunnen beginnen?

Kies dan voor een steiger huren met montage van JS Steigerbouw en Verhuur BV. Wij hebben een steiger voor elke klus en bieden uitstekende dienstverlening. We vertellen er meer over in dit blog!

Steiger huren met montage

Steiger met montage

1. Voorkom kostbaar tijdverlies

Het huren van een steiger is zo gedaan, maar deze monteren tot een veilige en stabiele constructie is vakwerk en niet zonder risico’s. Bij het huren van een steiger met montage, garandeert JS Steigerbouw dat de steiger veilig en correct wordt opgebouwd en na afloop ook weer wordt gedemonteerd. Hierdoor kunt u direct aan de slag met uw project, zonder onnodige vertraging door opbouw- en afbouwwerkzaamheden.

Interesse in onze diensten?

2. Jarenlange ervaring en expertise

JS Steigerbouw heeft ruime ervaring met het monteren van steigers voor uiteenlopende projecten, zoals het renoveren van kerken, monumenten en andere gebouwen. Deze expertise zorgt ervoor dat we exact weten welke steiger er nodig is in uw specifieke situatie. En dat deze snel en veilig wordt opgebouwd. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle veiligheidseisen en regelgeving met betrekking tot steigerbouw, zodat uw project voldoet aan alle eisen en richtlijnen.

3. Maatwerk en diversiteit

Elk project is uniek en daarom biedt JS Steigerbouw een ruime keuze steigermateriaal en diverse soorten steigersystemen. Of het nu gaat om een grote of kleine (ver)bouwklus, renovatie of nieuwbouwproject. Wij zorgen ervoor dat het optimale steigersysteem volledig gemonteerd voor u klaarstaat.

4. Zowel zakelijke als particuliere klanten

Wij richten ons niet alleen op zakelijke klanten, maar ook op particulieren. Dus of u nu een aannemer bent die een steiger nodig heeft voor meerdere projecten, of een particulier die een steiger nodig heeft voor werkzaamheden aan huis: u kunt altijd bij ons terecht.

5. Prijs en Kwaliteit

Bij ons gaan kwaliteit en veiligheid hand in hand met concurrerende prijzen. Dit betekent dat u topkwaliteit materiaal en vakwerk krijgt voor een eerlijke prijs. Door te kiezen voor een steiger huren met montage, bespaart u tijd en moeite, wat zich vertaalt in een efficiënter project en lagere kosten op lange termijn.

Steiger huren met montage erbij

Meer weten over steiger met montage?

Voor ieder project hebben wij een veilige, stabiele en betrouwbare steiger, die voldoet aan alle regelgeving. En de montage en demontage kunt u aan ons overlaten! Voor informatie of het huren van een steiger met montage belt u ons op 0316-373464. Of stuur ons een bericht via e-mail info@jssteigerbouw.nl of ons contactformulier. Ook wanneer u een vraag heeft.

Klik op een foto om deze te vergroten
Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen