• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren voor dakkapel

Steiger huren voor dakkapel

Dé oplossing om veilig een dakkapel te plaatsen

Gaat u een dakkapel plaatsen en wilt u dit veilig doen én lekker door kunnen werken? Hier heeft JS Steigerbouw de perfecte oplossing voor: een uitbouwsteiger. Hiermee overbrugt u de afstand van de steiger tot de dakkapel in wording met een uitbouwplateau.

Zo kunt u veilig op hoogte werken, heeft u gereedschappen en materialen bij de hand en werkt u net zo prettig als wanneer u op de begane grond zou werken. We vertellen u er alles over in dit blogartikel.

Steiger huren voor dakkapel

Steiger huren voor dakkapel reparatie

Veilig op hoogte werken

Door het huren van een steiger kunt u op hoogte net zo prettig en veilig kunt werken als op de begane grond. Met een standaard-steiger kunt u gemakkelijk overal bij op een gevel. Een dakkapel bevindt zich echter een stuk verder van de dakrand af. Hierdoor zult u de veilige steiger moeten verlaten. En dat is natuurlijk niet wat u wilt.

Interesse in onze diensten?

Ideale steiger voor een dakkapel

Zoals we hierboven al hadden geconstateerd, stelt het plaatsen van een dakkapel ons voor een probleem. Het werkgebied bevindt zich een stuk van de dakrand af, waardoor u er niet bij kunt zolang u op de steiger blijft. En dat is natuurlijk wel noodzakelijk om veilig te kunnen werken. Dit is gelukkig eenvoudig op te lossen met een uitbouwsteiger. Deze wordt opgebouwd tot boven de dakrand en beschikt over een uitbouwplateau dat de ruimte tussen de steiger en de aankomend dakkapel overbrugt. Hier bovenop komt dan nog een balustrade, waardoor u er niet af kunt vallen.

Geschikte steiger huren voor iedere gelegenheid

Bij JS Steigerbouw kunt u een geschikte steiger huren voor elke klus. Hierdoor kunt u altijd prettig en verantwoord werken op hoogte. Bespreek met onze experts welke klus u precies te klaren heeft, dan voorzien we u van een advies op maat. Zo krijgt u altijd de juiste steiger geleverd voor uw klus.

Ruim werkplateau op de uitbouwsteiger

Zo ontstaat er een ruim plateau waarop u zich vrij kunt rondbewegen, tot pal voor de plek waar u de dakkapel op gaat bouwen. U heeft bovendien voldoende ruimte om al uw gereedschap en materialen kwijt te kunnen. Het loopoppervlak van een uitbouwsteiger is namelijk al snel twee keer zo groot als dat van een normale steiger. En als er iets vervelend is tijdens is tijdens het klussen, dan is het wel ruimtegebrek.

Zo heeft u alle ruimte en is alles netjes geordend. Huur wanneer u een steiger wilt huren voor het plaatsen van een dakkapel daarom altijd een uitbouwsteiger. Dan heeft u niet alleen een veilige werkplek, maar ook een fijne werkplek.

Steiger huren bij JS Steigerbouw

Ook een steiger huren voor een dakkapel?

Wilt u graag een steiger huren voor het plaatsen van een dakkapel bij JS Steigerbouw? Vraag dan een vrijblijvende offerte op via onze website of neem contact op. We telefonisch bereikbaar via 0316-373464 en via de e-mail op info@jssteigerbouw.nl.

Klik op een foto om deze te vergroten
Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen