• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steigerbouw bedrijf inschakelen

Wanneer een steigerbouw bedrijf inschakelen?

Als steigerbouw bedrijf voelen wij ons een beetje verplicht om u te attenderen op de momenten wanneer het verstandig is om een steigerbouw bedrijf in te huren voor een klus of project. Er zijn namelijk verschillende situaties en/of omstandigheden waarin dat de beste keuze is. JS Steigerbouw bespreekt in dit artikel enkele van de meest voorkomende situaties waarin het nuttig of verstandig is om ons in te schakelen.

 Steigerbouw bedrijf inschakelen

Steigerbouw bedrijf inschakelen

Bouwprojecten

Bent u bezig met een bouwproject? Dan is de kans groot dat u een steiger nodig heeft om veilig op hoogte te kunnen werken. Dat doet u uiteraard met een steiger die voldoet aan alle veiligheidsnormen en die ook goed is geïnstalleerd. Wij installeren de steiger voor u, zodat deze perfect past bij uw project. Wij hebben alle kennis, ervaring en materialen in huis om ervoor te zorgen dat de steiger veilig, stabiel en stevig staat.

Interesse in onze diensten?

Onderhouds- en restauratiewerkzaamheden

Moet u onderhouds- of restauratiewerkzaamheden uitvoeren aan uw huis, bedrijfspand of een ander gebouw? Ook dan is de kans groot dat u op hoogte moet werken. Gebruik daarvoor zeker geen ladder. Als steigerbouw bedrijf installeren wij een steiger die u veiligheid biedt tijdens uw onderhoudswerkzaamheden.

Evenementen

Ook bij evenementen worden soms tijdelijke steigers geïnstalleerd om een en ander veilig te laten verlopen. Ze kunnen bijvoorbeeld nodig zijn voor een concert, een festival of een sportevenement. Ook hierbij kunnen wij helpen bij het ontwerpen en installeren van tijdelijke steigers die voldoen aan de juiste veiligheidsnormen en die perfect passen bij het evenement.

Welke soorten steigers hebben wij?

Wij hebben diverse typen steigers die geschikt zijn voor steigerverhuur. Ook kunnen wij de steiger zodanig inpakken zodat uw project onder alle weersomstandigheden door kan gaan. Inpakken kan bijvoorbeeld met krimpfolie of steigergaas. Steigers die u bij ons kunt huren zijn:

 • Traditionele steiger
 • Stalen steiger
 • Aluminium steiger
 • Snelbouw steiger
 • Ondersteuning steiger
 • Bijzondere steigers
 • Trappentoren

Steiger huren Aalten

Meer informatie over particulier steigerverhuur?

Het inschakelen van een steigerbouw bedrijf is verstandig in bovengenoemde situaties. Uiteraard kunt u ons steigerbouw bedrijf daarvoor inschakelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van steigerverhuur? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0316-373464, stuur ons een e-mail via info@jssteigerbouw.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Via onze website is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor steigerverhuur.

Klik op een foto om deze te vergroten
Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen