• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steigerbouw

Steigerbouw voor uw project

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor steigerbouw? Steigerbouw is een speciaal en belangrijk vak dat een cruciale rol speelt in de bouwsector, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de veiligheid en stabiliteit van de steiger. In allerlei nieuwbouw en renovatie projecten is een goede steiger noodzakelijk voor het succes van de werkzaamheden. JS Steigerbouw en Verhuur BV is gespecialiseerd in het bouwen en leveren van steigers en kan u daarom de beste steigers in Gelderland aanbieden. Wij werken met zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en dankzij onze klantgerichte werkwijze maakt het niet uit of het om een klein of groot project gaat. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw steigers.

Ons diverse aanbod aan steigers

Steigers zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er de traditionele steigers die veel voorkomen bij metselwerk en in het geval van bijzondere werkzaamheden. Deze steigers kunnen worden geleverd in verschillende sterkten. Zo zijn er steigers die een belasting van 0.75kN/m2, 1.50kN/m2 of 3.00kN/m2 aankunnen. Ditzelfde geldt voor de staalsysteem steigers die eveneens veel voorkomen. U kunt echter ook voor aluminium steigerbouw kiezen. Aluminium steigers kunnen slechts 1.50kN/m2 aan, maar daar staat tegenover dat zij veel lichter zijn en daarom makkelijker te verplaatsen. Hetzelfde geldt overigens voor snelbouw steigers. Deze zijn binnen de kortste keren te monteren en demonteren, waardoor een klus sneller kan worden uitgevoerd.

Ontdek ons aanvullende assortiment voor steigerbouw

Naast gebruikelijke steigerbouw bieden wij u nog een aantal aanvullende opties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld voor aluminium vloerbekisting kiezen indien de door u gekozen steiger niet van aluminium is. Ook kunt u een apart trappenhuis of trappentoren bij ons bestellen die precies op maat geleverd wordt. Een ondersteuning steiger raden wij sterk aan wanneer u veel belasting op de steiger wilt plaatsen. Dit is een soort extra fundament dat de draagkracht erg versterkt. Tot slot kunt u bij ons terecht voor bijzondere steigerbouw. Hiermee bedoelen wij steigers die speciaal voor uw project ontworpen en gemaakt moeten worden. Vraag ons naar de voorwaarden.

Meer informatie over steigerbouw?

Wilt u meer weten over onze steigers en de mogelijkheden? Op onze website kunt u hier meer informatie over lezen. U kunt echter ook even contact opnemen via het formulier of door te bellen naar 0316-373464. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen over steigerbouw.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen