• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Stalen systeemsteiger

Stalen systeemsteiger

Op zoek naar een stalen systeemsteiger? Deze wordt het meest gebruikt, omdat hij relatief snel te (de-)monteren, gebruiksvriendelijk en universeel inzetbaar is. De steigers kunnen uitgevoerd worden voor lichte (0.75 kN/m²), gemiddelde (1.50 kN/m²) of zware (3.00 kN/m²) belasting.

En JS Steigerbouw heeft ze! Wij voorzien zowel particuliere als zakelijke klanten van steigerbouw op het gebied van grote projecten, kleine projecten, nieuwbouwprojecten of renovaties. Dus voor een stalen systeemsteiger bent u bij ons aan het juiste adres!

Systeem steigerA

Voordelen JS Steigerbouw

Voor een stalen systeemsteiger gaat u natuurlijk naar JS Steigerbouw. Wij beschikken over jaren ervaring in het monteren en demonteren van diverse steigersystemen, waaronder de stalen systeemsteiger. En dat is niet alles, want we bieden u nog veel meer voordelen:

  • Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Ook voor keuringen en reparaties

De stalen systeemsteiger moet voldoen aan de huidige, wettelijke regelgeving waarin geëist wordt dat de persoonlijke veiligheid van personeel gewaarborgd moet worden middels een periodieke keuring van het klimmateriaal. Deze periodieke keuring en eventuele reparaties, kunt u ook door JS Steigerbouw laten uitvoeren. Want wij kunnen meer dan alleen steigers leveren. Ons vakkundig opgeleid personeel inspecteert elk onderdeel van de steiger individueel. Indien de steiger voldoet aan de wettelijke normen en eisen, zal er een keuringssticker op aangebracht worden. Blijkt het toch dat de steiger niet aan alle eisen voldoet en is er reparatie nodig, dan voeren wij deze uit.

Optimaliseren van de werkomstandigheden

Bij JS Steigerbouw vinden we het belangrijk om de werkomstandigheden voor u te optimaliseren. Dit doen we door een stalen systeemsteiger te leveren, maar ook door keuringen en reparaties aan de steiger uit te voeren. Zo kan uw personeel veilig te werk gaan en gaat de steiger langer mee. En dat is nog niet alles, want wij helpen u ook bij het verbeteren van het horizontaal en verticaal transport door u te voorzien van een goede afstemming tussen de aanlevereenheden en de toe te passen transportmiddelen. Zo verbetert u het logistieke proces.

Stalen systeemsteiger nodig? Neem contact op

Heeft u een stalen systeemsteiger nodig voor uw project? Dan kunt u natuurlijk bij JS Steigerbouw terecht! Neem contact met ons op door te bellen naar 0316-373464 of door ons een mail te sturen via info@jssteigerbouw.nl. Wij leveren steigers, verzorgen de keuring en reparatie en verbeteren het horizontaal en verticaal transport. Neem voor meer informatie over onze diensten of bij vragen ook gerust contact met ons op. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen