• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Stalen systeemsteiger

Stevige stalen systeemsteiger huren

Op zoek naar een stalen systeemsteiger? Deze wordt het meest gebruikt, omdat hij relatief snel te (de-)monteren, gebruiksvriendelijk en universeel inzetbaar is. De steigers kunnen uitgevoerd worden voor lichte (0.75 kN/m²), gemiddelde (1.50 kN/m²) of zware (3.00 kN/m²) belasting. En JS Steigerbouw heeft ze! Wij voorzien zowel particuliere als zakelijke klanten van stalen systeemsteigers voor grote projecten, kleine projecten, nieuwbouwprojecten en renovaties. Dus voor een stalen systeemsteiger bent u bij ons aan het juiste adres!

Stalen systeemsteiger

Voordelen JS Steigerbouw

Voor een stalen systeemsteiger gaat u natuurlijk naar JS Steigerbouw. Wij beschikken over jaren ervaring in het monteren en demonteren van diverse steigersystemen, waaronder de stalen systeemsteiger. En dat is niet alles, want we bieden u nog veel meer voordelen:

  • Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

JS Steigerbouw Stalen systeemsteiger

Specialist in steigerbouw

Wij zijn een innovatieve, landelijk opererende onderneming met veel ervaring op het gebied van steigerbouw. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het monteren en demonteren van diverse steigersystemen, zoals de stalen systeemsteiger, zetten we de steiger die u nodig heeft graag bij u neer. Zijn er aanpassingen aan de steiger nodig? Wij zorgen dat alles naar wens is! Ook nadat uw steiger geplaatst is, kan de steiger aangepast worden. Zo krimpt of groeit uw steiger altijd gelijk met uw project en kunt u veilig, goed en snel blijven werken.

Voor ieder project een geschikte steiger

Bij JS Steigerbouw vindt u voor ieder project een passend steigersysteem. Of u nu binnen of buiten aan het werk wilt. Een steiger wilt voor een groot gebouw of een steiger in het water, bijvoorbeeld voor sluizen of boten. Wij hebben overal een steiger voor! Onze steigers worden dan ook voor een breed scala aan toepassingen gebruikt. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van kerken en monumenten, maar ook aan industriële projecten, nieuwbouw of werkzaamheden aan een huis. Met onze steigers kunt u veilig op verschillende hoogtes aan het werk en uw werkzaamheden optimaal uitvoeren. Twijfelt u welke steiger het meest geschikt is voor uw project? En of dit de stalen systeemsteiger is? Laat u dan adviseren door onze specialisten. Wij helpen u graag een steiger te vinden die perfect aansluit op uw project. En omdat wij zoveel verschillende soorten steigers hebben, gaat dit ongetwijfeld lukken! Ook als de stalen systeemsteiger toch niet de steiger blijkt te zijn die u nodig heeft. Wij hebben nog genoeg andere opties voor u.

Verpak uw steiger goed

Als u buiten aan het werk gaat met de steiger, raden wij u aan om uw stalen systeemsteiger in te pakken. Hiervoor hebben wij krimpfolie en steigergaas. Met deze verpakkingen pakt u uw steiger dusdanig is dat uw project altijd door kan gaan. Ook als het buiten slecht weer is. Dat is natuurlijk fijn, want u zit er niet op te wachten dat u vertraging oploopt doordat de weersomstandigheden niet optimaal zijn. Huur daarom bij ons niet alleen een stalen systeemsteiger, maar zorg ook voor goed verpakingsmateriaal.

Stalen systeemsteiger huren

Ook voor keuringen en reparaties aan een stalen systeemsteiger

De stalen systeemsteiger moet voldoen aan de huidige wettelijke regelgeving waarin geëist wordt dat de persoonlijke veiligheid van personeel gewaarborgd moet worden middels een periodieke keuring van het klimmateriaal. Deze periodieke keuring en eventuele reparaties, kunt u ook door JS Steigerbouw laten uitvoeren. Want wij kunnen meer dan alleen steigers leveren. Ons vakkundig opgeleid personeel inspecteert elk onderdeel van de steiger individueel. Indien de steiger voldoet aan de wettelijke normen en eisen, zal er een keuringssticker op aangebracht worden. Blijkt het toch dat de steiger niet aan alle eisen voldoet en is er een reparatie nodig? Dan voeren wij deze uit.

Interesse in onze diensten?

Reparatie nodig?

Indien een product of steiger onderdeel niet aan de gestelde eisen voldoet, zal dit gerepareerd moeten worden. Wij kunnen uw stalen systeemsteiger ter plekke voor u repareren. Na de reparatie ontvangt u van ons een keuringscertificaat waarop alle goedgekeurde onderdelen vermeld staan.

Stalen systeemsteiger

Interesse in onze diensten?

Optimaliseren van de werkomstandigheden

Bij JS Steigerbouw vinden we het belangrijk om de werkomstandigheden voor u te optimaliseren. Dit doen we door een stalen systeemsteiger te leveren, maar ook door keuringen en reparaties aan de steiger uit te voeren. Zo kan uw personeel veilig te werk gaan en gaat de steiger langer mee. En dat is nog niet alles, want wij helpen u ook bij het verbeteren van het horizontaal en verticaal transport door u te voorzien van een goede afstemming tussen de aanlevereenheden en de toe te passen transportmiddelen. Zo verbetert u het logistieke proces.

Stalen systeemsteiger bouwen

Stalen systeemsteiger nodig? Neem contact op

Heeft u een stalen systeemsteiger nodig voor uw project? Dan kunt u natuurlijk bij JS Steigerbouw terecht! Neem contact met ons op door te bellen naar 0316 373 464 of door ons een mail te sturen via info@jssteigerbouw.nl. Wij leveren steigers, verzorgen de keuring en reparatie en verbeteren het horizontaal en verticaal transport.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen