• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steigerverhuur Tiel

In Tiel een steiger huren

Een steiger huren in Tiel kan veilig en voordelig bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van steigers huren in Tiel en omgeving. Bij ons krijgt u gegarandeerd goed opgeleide medewerkers en degelijke steigers. Ook een op maat gebouwde steiger die volledig is aangepast aan uw wensen behoort bij ons tot de mogelijkheden.

En wilt u eerst uitzoeken welke steiger u precies moet huren voor bij uw restauratie, renovatie, schilderklus of ander bouwproject? Verspil dan geen kostbare tijd en energie, maar laat u adviseren door de specialisten van JS Steigerbouw en Verhuur. Ons advies is deskundig en geheel vrijblijvend. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor steiger huren in Tiel.

Steiger huren Tiel

Steiger huren Tiel

Steiger huren van de hoogste kwaliteit

Het is belangrijk dat de werkzaamheden in Tiel op een veilige manier uitgevoerd kunnen worden. Veiligheid en betrouwbaarheid staan dan ook niet voor niets hoog in het vaandel bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wilt u weten wat wij zoal kunnen leveren? Neem dan gerust eens een kijkje bij de projecten die op onze website staan.

Hier ziet u welke soorten steigers u bij ons kunt huren in Tiel. Bij JS Steigerbouw en Verhuur kunt u steigers van de hoogste kwaliteit huren tegen een lage prijs. Dat is pas service!

Steiger huren in Tiel?

Welke steiger huren in Tiel?

De ene steiger is de andere niet. Het is daarom van groot belang om wel de juiste steiger voor uw project in Tiel te huren. We adviseren u graag! U moet onder andere rekening houden met de maximale belasting, het opbouwen en afbreken en het gewicht.

Bij JS Steigerbouw en Verhuur hebben we gegarandeerd een passende steiger voor uw klus in Tiel. We zetten enkele van de mogelijkheden voor u op een rijtje:

 • Rolsteiger
 • Schilderstelling of metselsteiger
 • Dakkapelsteiger
 • Ondersteuningssteigers
 • Steigers voor in het trappenhuis
 • Aluminium steigers
 • Stalen systeemsteigers

Kerk steigers Tiel

Hoe zwaar wordt de steiger belast?

Om veilig te kunnen werken op de steiger in Tiel is de maximale belastbaarheid van zeer groot belang! Bij JS Steigerbouw en Verhuur adviseren we u met alle plezier over de beste steigers. Wij hebben lichte steigers die snel opgebouwd en gedemonteerd kunnen worden. Deze hebben een belastbaarheid tot 0.75kN/m². Voor langdurige projecten is een stalen systeemsteiger juist weer meer geschikt. Deze is tot wel 3.00kN/m² te belasten.

Ook steigers voor gemiddelde belasting, tot 1.50kN/m², zijn bij ons te huren. Neem gerust contact op met JS Steigerbouw en Verhuur voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Steigerbouw op maat

Blijkt het huren van een steiger met standaard afmetingen voor u niet de beste optie? Kies dan voor steigerbouw op maat. Hierbij maken we een veilige en stevige constructie op basis van nauwkeurige berekeningen. Zo kunnen de specialisten van JS Steigerbouw en Verhuur u helpen aan de beste steiger voor uw klus in Tiel. Het volgende behoort bij ons tot de mogelijkheden.

 • Constructie van meer dan 24 meter hoog
 • Steiger waarbij u meer dan een vloer tegelijkertijd kunt belasten
 • Hangsteiger
 • Uitbouwsteiger
 • Steiger met folie, kap of netten
 • Hijssteiger
 • Een steiger op schuin vlak
 • Steiger met een vloerbelasting hoger dan 3 kN/m²
 • Steiger met een afwijkende gevelafstand of afwijkende staander-, ligger- of kortelingafstand

Steigerbouwen Tiel

Interesse in onze diensten?

Voor alles één adres

Wilt u nog andere zaken toevoegen aan uw steiger in Tiel? Zoals krimpfolie of steigergaas? Dan kunt u dit ook huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij regelen dit graag voor u. Zo heeft u voor alles rondom de steigerbouw 1 adres. En dat is wel zo makkelijk natuurlijk! Weet u niet of steigergaas of andere toevoegingen zin hebben voor u? Dan geven we u graag vrijblijvend meer informatie.

Veilig werken bij JS Steigerbouw en Verhuur

U kunt met een gerust hart een steiger en toebehoren huren bij JS Steigerbouw en Verhuur. Wij beschikken namelijk over een VCA-certificaat en alle andere benodigde licenties. Bovendien werken wij uitsluitend met gediplomeerde steigerbouwers in Tiel en zorgen wij voor de aanwezigheid van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Omdat we veilig werken en een goede dienstverlening belangrijk vinden, werken we in Tiel volgens de KBZV-normen. Met andere woorden: we houden ons aan de principes van Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Zekerheid en Veiligheid.

Steiger bouwen in Tiel

Interesse in onze diensten?

Wettelijke keuring van steigers in Tiel

Wist u dat u bij ons niet alleen steigers kunt huren? Wij verzorgen in Tiel namelijk ook de officiële keuring van steigers. Een werkgever is bij wet verplicht om de steigers ieder jaar te laten inspecteren op kwaliteit en veiligheid. Bij JS Steigerbouw en Verhuur hebben we veel ervaring met steigers keuren in Tiel.

Wij weten dus precies waar we op moeten letten. Bovendien zijn wij officieel bevoegd voor steiger keuring. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak bij JS Steigerbouw en Verhuur.

JS Steigerbouw Tiel

Neem contact op voor een offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor steigerverhuur en/of – bouw in Tiel? Of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op met JS Steigerbouw en Verhuur. U kunt ons een bericht sturen via het online contactformulier op de website. Of stuur een mailtje naar info@jssteigerbouw.nl. Bellen kan natuurlijk ook via het nummer 0316 373 464.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen