• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steigerverhuur Winterswijk

Steiger huren Winterswijk bij JS Steigerbouw en Verhuur

Op zoek naar een ervaren steigerbouwer in Winterswijk? Ga dan naar JS Steigerbouw en Verhuur. Wij monteren en demonteren steigers voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij JS Steigerbouw en Verhuur krijgt u altijd hoogwaardig vakwerk. Wist u ook al dat wij veel ervaring hebben met steigerbouw bij het opknappen van kerkgebouwen en monumentale panden? Maar ook bij een verbouwing, een kleine of grote klus hebben wij bij JS Steigerbouw en Verhuur de juiste steiger te huur. Neem gerust contact op met onze experts voor advies op maat over steigerverhuur in Winterswijk.

Steiger huren Winterswijk

Steiger huren in Winterswijk?

Steiger huren in Winterswijk voor uw project

Steigers worden voor een breed scala aan toepassingen ingezet. Zo kunt u bij ons een steiger huren in Winterswijk voor het renoveren van kerken of monumenten, maar ook voor industriële projecten, nieuwbouw of een renovatie aan uw woning. Of het nu gaat om een steiger voor een groot gebouw of een steiger in het water, zoals voor sluizen of boten, wij hebben voor elk project een geschikte steiger. Zowel voor projecten binnen als buiten. En hierover kunnen wij u ook uitstekend adviseren. Zo weet u zeker dat als u bij ons een steiger gaat huren in Winterswijk, u de steiger huurt die u nodig heeft. De steigers die wij voor u hebben, zijn:

 • Traditionele steiger
 • Stalen systeemsteiger
 • Snelbouw steiger
 • Ondersteuning steiger
 • Aluminium steiger
 • Bijzondere steiger
 • Trappentoren

Steiger inclusief toebehoren huren in Winterswijk

Bij JS Steigerbouw en Verhuur kunt u de beste steiger vinden voor iedere klus in Winterswijk. Bovendien verhuren wij ook alle extra benodigdheden. Zoals:

 • Steigergaas
 • Krimpfolie als bescherming tegen slechte weersomstandigheden
 • Aluminium vloerbekisting
 • Trapopgangen of trappentorens
 • Hekwerk

Vraagt u zich af of het in uw situatie zinnig is om naast de steiger ook deze zaken te huren? Neem dan gerust contact op met JS Steigerbouw en Verhuur voor meer informatie.

Het nut van verpakkingsmateriaal

Als u een steiger wilt huren in Winterswijk, raden we u krimpfolie of steigergaas zeker aan. Hiermee kunt u uw steiger namelijk dusdanig inpakken dat uw project altijd door kan gaan. Ook als de weersomstandigheden hier totaal niet naar zijn, kunt u uw werkzaamheden uitvoeren. Het fijne hiervan is dat uw project geen vertraging op zal lopen wanneer het weer een keer wat minder is. U kunt te allen tijde door. Dus wilt u uw steiger inpakken? Vraag gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Steigerbouwen Winterswijk

Wilt u snel van uw steiger gebruikmaken?

Huur uw steiger bij JS Steigerbouw en uw steiger wordt door ons vakkundige team bij u neergezet. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en demonteren van diverse steigersystemen, dus verzekeren we u dat uw steiger goed wordt geplaatst. Zo kunt u snel, goed en veilig uw werkzaamheden uitvoeren. Moet de steiger worden aangepast? Ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Als u bij ons een steiger komt huren in Winterswijk, heeft u een steiger die altijd gelijk groeit of krimpt met uw project. De steiger is namelijk ook na plaatsing nog aan te passen.

Waarom kiest u JS Steigerbouw en Verhuur?

Wanneer u een steiger wilt huren in Winterswijk, kiest u natuurlijk voor JS Steigerbouw en Verhuur. Wij vertellen u hier waarom:

 • Zowel voor particuliere als zakelijke klanten
 • We hebben al aan veel mooie projecten mogen meedoen in Winterswijk
 • Veiligheid staat bij ons voorop
 • Ook voor verhuur van extra benodigdheden
 • Een snelle inzet

Interesse in onze diensten?

Steiger keuren door gecertificeerde kenners

Werkt u met enige regelmaat met steigers? Dan is het zeer belangrijk om uw steigers te laten controleren of deze veilig en betrouwbaar zijn. Alleen zo kunt u de veiligheid van de steiger garanderen. Wist u dat deze jaarlijkse steiger keuring zelfs bij wet verplicht is? Bij JS Steigerbouw en Verhuur zijn we officieel bevoegd voor het uitvoeren van de keuring.

Ook wanneer u bij JS Steigerbouw en Verhuur een steiger wilt huren in Winterswijk kunt u erop vertrouwen dat deze aan alle eisen voldoet. Neem dus contact op met JS Steigerbouw en Verhuur voor een steiger keuring in Winterswijk.

Steiger verhuur in Winterswijk

Interesse in onze diensten?

Steiger reparatie nodig?

Als uit de keuring blijkt dat alle onderdelen van uw steiger aan de wettelijke normen en eisen die aan de veiligheid gesteld worden voldoen, ontvangt u een keuringscertificaat waarop alle goedgekeurde onderdelen staan vermeld. Blijkt er toch een onderdeel niet aan de gestelde eisen te voldoen? Dan zal het betreffende onderdeel eerst gerepareerd moeten worden. Wij kunnen uw steiger ter plekke voor u repareren. Zodra het onderdeel weer werkt, ontvangt u dan alsnog een keuringscertificaat.

JS Steigerbouw Winterswijk

Neem nu contact op met JS Steigerbouw en Verhuur

Wilt u ook een steiger huren in Winterswijk? Hoe groot of klein uw klus ook is, bij JS Steigerbouw en Verhuur vindt u zeker weten een passende steiger. Neem contact met ons op via 0316 373 464. Of stuur een e-mail via info@jssteigerbouw.nl. Of gebruik het contactformulier op de website. Bij ons vindt u hoogwaardige steigers voor al uw klussen in Winterswijk.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen