• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger trappentoren

Gemak en veiligheid op de steiger

Heeft u mensen die in de hoogte op steigers werken? Als u regelmatig met steigers werkt, dan weet u dat veiligheid essentieel is. Daarnaast weet u ook dat werken met steigers de nodige uitdagingen met zich meebrengt, als het aankomt op praktisch handelen en gemak. Naast personeel, moeten materialen en gereedschappen ook veilig, verantwoord en praktisch naar boven worden vervoerd.

Steigermateriaal dat hiervoor wordt gebruikt moet voldoen aan de actuele en wettelijke regelgeving. Deze norm is voor aluminium steigermateriaal: NEN 2718 en voor ladders en trappen: NEN 2484. Binnen deze regelgeving wordt geëist dat de persoonlijke veiligheid van het personeel wordt gewaarborgd. JS Steigerbouw heeft diverse materialen die voldoen aan onder andere deze regels, zoals steiger trappentorens. JS Steigerbouw vertelt u er hier meer over.

Wat is een steigertrappen toren?

Een steiger trappentoren is een aluminium rolsteiger met een geïntegreerde trap. Het personeel loopt via deze trappen eenvoudig omhoog, zoals dat ook via een normale trap gaat. De inwendig gemonteerde trap is voorzien van een antislip profiel en eventueel een armleuning. Dit biedt uw personeel goede bescherming tegen eventuele valpartijen bij het betreden van een steiger trappentoren. Met deze trappen is het voor het personeel aanzienlijk eenvoudiger om gereedschappen en materialen mee de steiger op te nemen.

Steigertrappen toren toepassen

Steigertrappentorens zijn in verschillende formaten en afmetingen beschikbaar. Zo is er voor elk project en elke steiger de juiste steigertrappen toren te vinden. Kleinere steigertrappen torens zijn vaak uit te breiden met aanvullende onderdelen zoals platforms, opbouwframes en schoren. Zo kunt op op een later moment nog extra werkhoogte toevoegen aan uw steiger.

Voordelen van een steiger trappentoren

Met een steigertrappen toren haalt u enkele prettige voordelen in huis als het op steigerbouw aankomt. U denkt hierbij aan het volgende:

  • Extra veiligheid voor personeel
  • Makkelijker materiaal naar boven vervoeren
  • Sneller en makkelijker werken
  • Multi-inzetbaar
  • In veel uitvoeringen verkrijgbaar

Steigertrappen toren nodig? Neem contact op

Heeft u een uitstekende en veilige steigertrappen toren nodig voor uw project? Dan kunt u natuurlijk bij JS Steigerbouw terecht! Neem contact met ons op door te bellen naar 0316-373464 of door ons een mail te sturen via info@jssteigerbouw.nl. Wij leveren steigertrappen torens en zorgen er zo voor dat u veiliger en efficiënter verder kunt met uw project. Neem voor meer informatie over onze diensten of bij vragen ook gerust contact met ons op. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Steiger trappentoren huren

Klik op een foto om deze te vergroten
Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen