• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Trappentorens

Trappentorens van JS Steigerbouw

Gaat u werkzaamheden op hoogte uitvoeren? Om uw gereedschap en bouwmaterialen veilig mee te kunnen nemen naar boven, zijn de trappentorens van JS Steigerbouw uitermate geschikt! U loopt een trappentoren omhoog zoals u dat ook doet op een normale trap. De traptredes zijn breed en voorzien van een antislip profiel. Ook vindt u aan de binnen- en buitenzijde van de trappentorens een leuning, zodat er minder kans is op valgevaar bij het betreden van de trappentoren. Extra veilig dus! En doordat de trappentoren voorzien is van stevige wielen, kunt u hem gemakkelijk verplaatsen.

JS Steigerbouw trappentorens

JS Steigerbouw trappentorens

Welke trappentoren?

Om de juiste trappentoren te kiezen voor uw werkzaamheden, moet u nagaan op welke werkhoogte u uw werkzaamheden gaat uitvoeren. De werkhoogte is de hoogte die u bereikt als u op het platform staat. Ga altijd uit van de platformhoogte plus 2 meter, omdat u uw armen tijdens het werk zult strekken. Weet u niet goed welke trappentoren het meest geschikt is? JS Steigerbouw adviseert u graag. Door u te voorzien van de beste service, helpen we u een passende trappentoren te vinden voor uw klus.

Interesse in onze diensten?

Betrouwbare trappentorens

Trappentorens gebruikt u dus om uw gereedschap en bouwmaterialen veilig met u mee naar boven te nemen. Hiervoor is het wel belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw trappentoren. Kies daarom voor de trappentorens van JS Steigerbouw. Wij bieden u veilige en stevige trappentorens die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en dus zeer gebruiksvriendelijk.

Waarom trappentorens van JS Steigerbouw?

Wij leveren trappentorens voor een breed scala aan toepassingen. Hierbij kunt u denken aan renovaties van kerken of monumenten, industriële projecten, maar ook nieuwbouw. Daarbij werken we niet alleen voor zakelijke klanten, ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een trappentoren. Met onze trappentorens kunt u uw werkzaamheden optimaal uitvoeren. Bij zowel kleine als grote projecten. Naast trappentorens bieden wij u ook verschillende soorten steigers aan voor uw project. Hiervoor hebben wij ook verpakkingen, zodat u uw steiger kunt inpakken en uw project altijd door kan gaan, ongeacht de weersomstandigheden. Bij ons profiteert u van:

  • Meer dan 25 jaar ervaring in steigers
  • Snelle inzet
  • Alles-in-1 pakket
  • Kwaliteit

Trappentorens huren

Meer informatie over trappentorens?

Wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen van JS Steigerbouw? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over onze trappentorens Of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op. Bel naar 0316 373 464 of stuur ons een e-mail via info@jssteigerbouw.nl. We staan voor u klaar!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen