• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Tube-Lock steiger huren

Tube-Lock bij JS Steigerbouw en Verhuur

Tube-Lock steigers zijn multifunctionele steigers die zeer snel op te bouwen zijn. Ze zijn uitermate geschikt voor het bouwen van gevelsteigers. Maar ze zijn ook te gebruiken voor industriële toepassingen, of bij de scheeps- en vliegtuigbouw. Wilt u Tube-Lock steigers huren? Wat uw klus ook is, bij JS Steigerbouw en Verhuur helpen we u graag.

Neem gerust contact op om vragen te stellen over de Tube-Lock steiger. Of vraag direct een offerte aan. Bij JS Steigerbouw en Verhuur staan we voor u klaar.

Tube-Lock Steiger huren

Tube-Lock Steiger bouwen

Veiligheid gegarandeerd met Tube-Lock

Het Tube-Lock steigersysteem voldoet aan alle eisen en wetten op het gebied van steigerbouw. Bij onze steigerverhuur werken we uitsluitend met goedgekeurde en 100% veilige materialen en gediplomeerde medewerkers. Ook zijn wij in het bezit van een VCA-certificering en werken we volgens de KBZV normen, die staan voor:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Zekerheid
  • Veiligheid

Interesse in onze diensten?

Tube-Lock steiger is multifunctioneel

De Tube-Lock is een concept steiger die bestaat uit verschillende onderdelen. Met deze aparte delen en bijbehorende accessoires kunnen veel verschillende steigers gebouwd worden. Dit maakt de Tube-Lock een flexibele steiger die te gebruiken is bij een verscheidenheid aan klussen. Het eenvoudige ontwerp is multifunctioneel en keer op keer snel te monteren en te demonteren.

Tube-Lock steigerbouw op maat

Het is mogelijk om met de Tube-Lock steigers van verschillende formaten te bouwen, afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Wilt u een steiger laten bouwen die afwijkt van de standaard? Dan kunnen we bij JS Steigerbouw en Verhuur een steiger op maat ontwerpen.

Hierbij gaan we met u in gesprek over de eisen. Op basis daarvan maken we nauwkeurige tekeningen en berekeningen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een extra hoge steiger bouwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Tube-Lock steiger? Neem dan gerust contact met ons op.

Tube-Lock Steiger huren

Offerte voor Tube-Lock

Wilt u de Tube-Lock steiger huren en/of laten monteren? Neem dan vandaag nog contact op met JS Steigerbouw en Verhuur en vraag direct een offerte aan. Wij hebben jaren ervaring met steigerbouw en steigerverhuur. Heeft u nog vragen? Dan beantwoorden we die ook met alle plezier, dus schroom niet om ze te stellen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0316 373 464. En per mail via info@jssteigerbouw.nl. Of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen