• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Tube-Lock steiger huren

Tube-Lock steiger huren bij JS Steigerbouw en Verhuur

Tube-Lock steigers zijn multifunctionele steigers die zeer snel op te bouwen zijn. Ze zijn uitermate geschikt voor het bouwen van gevelsteigers. Maar ze zijn ook te gebruiken voor industriële toepassingen en bij de scheeps- en vliegtuigbouw. Wilt u Tube-Lock steigers huren? Wat uw klus ook is, bij JS Steigerbouw en Verhuur helpen we u graag.

Neem gerust contact op om vragen te stellen over de Tube-Lock steiger. Of vraag direct een offerte aan. Bij JS Steigerbouw en Verhuur staan we voor u klaar als u een Tube-Lock steiger wilt huren.

JS Steigerbouw Tube-Lock

Steiger huren in Apeldoorn?

Veiligheid gegarandeerd met Tube-Lock

Het Tube-Lock steigersysteem voldoet aan alle eisen en wetten op het gebied van steigerbouw. Bij onze steigerverhuur werken we uitsluitend met goedgekeurde en 100% veilige materialen en gediplomeerde medewerkers. Ook zijn wij in het bezit van een VCA-certificering en werken we volgens de KBZV-norm, die staan voor:

 • Kwaliteit
 • Betrouwbaarheid
 • Zekerheid
 • Veiligheid

Tube-Lock

Tube-Lock steiger is multifunctioneel

De Tube-Lock is een concept steiger die bestaat uit verschillende onderdelen. Met deze aparte delen en bijbehorende accessoires kunnen veel verschillende steigers gebouwd worden. Dit maakt de Tube-Lock een flexibele steiger die te gebruiken is bij een verscheidenheid aan klussen. Het eenvoudige ontwerp is multifunctioneel en keer op keer snel te monteren en demonteren. Handig als u een Tube-Lock steiger wilt huren.

Voor vele klussen te gebruiken

Als er werkzaamheden op verschillende hoogtes uitgevoerd moeten worden, is het handig om een steiger te huren, zoals de Tube-Lock steiger. Hierdoor kunt u uw werkzaamheden optimaal uitvoeren. Onze steigers worden dan ook voor een breed scala aan toepassingen gebruikt. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van kerken of monumenten, industriële projecten en nieuwbouw. Maar ook als u uw woning wilt renoveren kunt u een Tube-Lock steiger huren. Want of het nu gaat om een groot gebouw of een steiger in het water, zoals voor sluizen of boten, wij hebben voor ieder project een geschikte steiger. Zowel voor projecten binnen als voor buiten.

Tube-Lock steigerbouw op maat

Het is mogelijk om met de Tube-Lock steigers van verschillende formaten te bouwen, afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Wilt u een steiger laten bouwen die afwijkt van de standaard? Dan kunnen we bij JS Steigerbouw en Verhuur een steiger op maat ontwerpen.

Hierbij gaan we met u in gesprek over de eisen. Op basis daarvan maken we nauwkeurige tekeningen en berekeningen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een extra hoge steiger bouwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Tube-Lock steiger huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Tube-Lock steiger huren en verpakken

Wilt u ongeacht de weersomstandigheden altijd door kunnen werken? Dan kunt u bij ons niet alleen terecht om een Tube-Lock steiger te huren, maar ook voor diverse soorten verpakkingsmateriaal voor uw steiger. Hierbij kunt u denken aan steigergaas en krimpfolie. Met dit verpakkingsmateriaal pakt u uw steiger dusdanig in dat uw project altijd door kan gaan. Door weer en wind. Als u uw steiger inpakt, hoeft u dus niet bang te zijn voor onnodige vertragingen, omdat u niet langer afhankelijk bent van het weer.

Interesse in onze diensten?

Uitstekende service

Als u bij ons een Tube-Lock steiger gaat huren, profiteert u van een uitstekende service. Ons vakkundige team komt de steiger namelijk graag bij u neerzetten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en demonteren van diverse steigersystemen, dus wij kunnen u verzekeren dat uw steiger stevig op de grond wordt geplaatst. Zo kunt u veilig, goed en snel werken. Is er een aanpassing aan de steiger nodig? Ook nadat de steiger geplaatst is, kunnen we deze aanpassen om ervoor te zorgen dat uw steiger altijd gelijk krimpt of groeit met uw project.

Tube-Lock steiger huren

Interesse in onze diensten?

Daarom een Tube-Lock steiger huren via JS Steigerbouw

Een Tube-Lock steiger huren, doet u natuurlijk via JS Steigerbouw. Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van steigerbouw. Daarnaast zijn we een innovatieve, landelijk opererende onderneming met een groot aanbod aan verschillende steigers. We adviseren u dan ook graag bij het vinden van een geschikte steiger voor uw project. Daarbij komen we de steiger ook graag bij u monteren en demonteren. Huur een Tube-Lock steiger bij ons en profiteer van:

 • Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Tube-Lock steigerbouw

Offerte voor Tube-Lock

Wilt u de Tube-Lock steiger huren en/of laten monteren? Neem dan vandaag nog contact op met JS Steigerbouw en Verhuur en vraag direct een offerte aan. Wij hebben jaren ervaring met steigerbouw en steigerverhuur. Heeft u nog vragen? Dan beantwoorden we die ook met alle plezier, dus schroom niet om ze te stellen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0316 373 464. En per mail via info@jssteigerbouw.nl. Of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen