Een steiger huren in Utrecht

Heeft u voor uw project in Utrecht oplossingen in de steigerbouw nodig? Vraag dan een offerte bij JS Steigerbouw en Verhuur BV aan. Voor elke renovatie of verbouwing hebben wij de juiste steigers. Onze steigerverhuur beschikt over precies die steigersystemen waar u naar op zoek bent. Ook als u iets bijzonders wilt renoveren in Utrecht, zoals een kerk, kasteel, boot of boerderij, kunt bij ons een geschikte steiger huren.

Naar welke steigers bent u op zoek?

Voor elk project zijn er andere steigers gemaakt. Benieuwd welke soort bij uw renovatie past? De specialisten van onze steigerverhuur adviseren u graag.

Weet u al welke steiger u wilt huren? Bijvoorbeeld:

  • Snelbouwsteiger
  • Aluminium steiger
  • Bijzondere steiger
  • Traditionele steiger
  • Stalen systeemsteiger
  • Ondersteuningssteiger
  • Verpakkingen voor uw steigers

steigerverhuur utrecht

Laat uw steigers in Utrecht verpakken, als de weersomstandigheden niet zo positief zijn. Dan kan uw project, zelfs bij sneeuw of regenval, gewoon voortgezet worden. U ziet, wij bieden alle oplossingen in de steigerbouw!

Als u een bijzonder soort steiger moet huren

Een traditionele steiger huren is niet voor alle projecten verstandig. Staat er een renovatie van een kerk, kasteel, oude boerderij, monumentaal pand of boot op de planning? Neem dan contact op met onze specialisten in de steigerbouw. Zij wijzen u graag op welke steigers uit onze steigerverhuur het beste bij uw project passen. Binnen onze steigerverhuur vindt u zowel steigersystemen voor grote projecten als voor kleine klusjes. Omdat wij bovendien oplossingen bieden voor particulieren en bedrijven, kan iedereen in Utrecht snel, vol vertrouwen en veilig aan het werk gaan.

Ontdek hoe wij te werk gaan in de steigerbouw

U heeft misschien al door dat wij net wat anders werken dan andere bedrijven in steigerbouw. Wij beschouwen onze klanten niet als nummer, maar als partner. Wilt u een steiger huren? Dan werken we graag met u samen om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Zo verzorgen wij de montage en demontage van uw steigers in Utrecht. Onze ruim ervaren en volledig gediplomeerde vakmensen komen ook langs als er iets aangepast moet worden in uw steigerbouw. Inderdaad, onze steigerverhuur is VCA gecertificeerd en wij werken altijd volgens onze KBZV normen. Ontdek wat dit inhoudt door bij ons een steiger te huren!

Ontmoet onze steigerverhuur in Utrecht

Heeft u in Utrecht behoefte aan een veilig en kwalitatief steigersysteem? Benader onze steigerverhuur door te bellen naar 0316-373464, stuur een mail naar info@jssteigerbouw.nl of vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan. Bij ons kunt u precies die steiger huren, die u nodig heeft in Utrecht!