• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steiger huren Veenendaal

Kom bij ons vanuit Veenendaal een steiger huren

U hoeft in Veenendaal niet meer verder te zoeken naar een specialist in steigerbouw. De experts van JS Steigerbouw en Verhuur BV helpen u graag aan de juiste steigers. Wat onze steigerverhuur onderscheidt van anderen, is dat wij ook steigersystemen monteren en demonteren voor renovaties aan oude, monumentale panden, kerken en kastelen. Heeft u interesse in onze diensten? Besluit in Veenendaal uw gewenste steiger te huren bij ons.

Welke steigers heeft u nodig?

De specialisten van onze steigerverhuur informeren u graag over onze verschillende soorten steigers. Als u nog niet weet welke steiger u moet huren, adviseren zij u graag.

Hierbij een selectie van ons aanbod:

 • Snelbouwsteigers
 • Aluminium steiger
 • Bijzondere steiger
 • Traditionele steiger
 • Stalen systeemsteiger
 • Ondersteuningssteiger
 • Verpakkingen voor uw steigers

Met deze verpakkingen bedoelen we een omhulsel dat uw steigers in Veenendaal beschermt tegen heftige weersomstandigheden. Zo kunt u ook bij sneeuw en regen gewoon verder gaan met uw project. Bent u al overtuigd van onze expertise in de steigerbouw?

Onze werkwijze in de steigerbouw

Dankzij onze ervaring in de steigerbouw hanteren wij een zeer intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers. Vanaf dat u bij ons een steiger komt huren, tot wanneer uw gehele project in Veenendaal gereed is, zijn wij uw professionele partner. Zo monteren en demonteren wij eigenhandig onze steigers en breken we ze naderhand weer voor u af. U leert dan meteen op prettige wijze onze ervaren en opgeleide vakmensen kennen.

steigerverhuur veenendaal

Verder is het voor u nog van belang dat onze steigerverhuur VCA gecertificeerd is. En bij al onze diensten in de steigerbouw staan kwaliteit, betrouwbaarheid, zekerheid en veiligheid centraal: onze KBZV normen. Kortom, besluit vandaag nog een steiger te huren!

Een steiger huren voor een speciale renovatie

Bij onze steigerverhuur kunt u veel meer dan alleen een standaard-steiger huren. Omdat wij al jaren actief zijn in de steigerbouw, weten opdrachtgevers ons inmiddels ook te vinden voor speciale projecten. Denk aan het renoveren van een kerk, kasteel, monumentaal pand, oude boerderij of boot. Onze steigerverhuur heeft zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ook hebben wij steigers voor zowel kleine als grote klussen. Laat ons vandaag nog weten voor welk project in Veenendaal u steigersystemen zoekt.

Neem vanuit Veenendaal contact op met onze steigerverhuur

Benader onze steigerverhuur als u in Veenendaal behoefte heeft aan een kwalitatief en veilig steigersysteem. Vraag een vrijblijvende offerte aan, bel naar 0316-373464 of stuur een e-mail naar info@jssteigerbouw.nl. Een steiger huren die perfect bij uw project in Veenendaal past, doet u bij ons!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen