• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steiger huren Wageningen

Wij verhuren steigers in Wageningen

Gaat u binnenkort van start met uw bouwproject in Wageningen? Is alles al geregeld, maar zoekt u nog een bedrijf om een steiger van te huren? JS Steigerbouw en Verhuur is dé specialist in steigerverhuur en steigerbouw.

Onze steigerverhuur verhuurt steigersystemen voor elk bouwproject in Wageningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over steigerverhuur in Wageningen.

Steigerbouw Wageningen

Steiger huren Wageningen

Waarom huurt u onze steigers in Wageningen?

Er zijn een aantal dingen die u kunnen zeggen of een bedrijf een specialist is. Werken ze aan veel verschillende projecten? Zijn hun werknemers voldoende gekwalificeerd en opgeleid? Denken ze met u mee? JS Steigerbouw en Verhuur BV kan al deze vragen positief beantwoorden. Wij zijn een specialist in de steigerbouw omdat wij weten welke steiger hoort bij welk bouwproject. Onze monteurs zetten de steigers kundig op bij elk gebouw, want ze zijn goed opgeleid.

En, naast de verhuur van steigers, denken wij ook met u mee. Eindigt uw verbouwing in de winter? Dan pakken wij de steigers op tijd in met krimpfolie of steigergaas. JS Steigerbouw en Verhuur zorgt dus altijd op de juiste manier voor steigers bij uw project in Wageningen.

Steiger huren in Wageningen?

Specialist in steigerbouw en verhuur in Wageningen

JS Steigerbouw en Verhuur werkt volgens de KBZV-normen. Ons werk is van de beste kwaliteit, al onze steigers zijn betrouwbaar en zeker. Veiligheid staat bij ons voorop. Nóg een belangrijke reden om uw steigers bij ons te huren in Wageningen. Wist u dat niet elke steiger overal voor geschikt is?

Onze monteurs beschikken over alle benodigde diploma’s, certificaten en PBM’s. Bovendien beschikken we over een VCA. En we weten precies welke steiger het best past bij welke situatie. Dit komt omdat we onze steigers al mochten verhuren aan heel veel verschillende bouwprojecten in Wageningen. Wij verhuren bijvoorbeeld:

 • Ondersteuningssteigers
 • Steigers voor in een trappenhuis
 • Aluminium steigers
 • Stalen systeemsteigers

Steigerbouw Wageningen

Speciale steiger in Wageningen huren

Wilt u in Wageningen een bijzondere steiger huren die precies voldoet aan al uw wensen? Dat is bij JS Steigerbouw en Verhuur geen enkel probleem! We gaan met u het gesprek aan om te bepalen hoe de constructie eruit moet komen te zien.

Op basis van nauwkeurige berekeningen starten wij daarna met de steigerbouw. Op het gebied van het huren van bijzondere steigers in Wageningen kunnen wij onder andere het volgende voor u betekenen:

 • Steiger hoger dan 24 meter
 • Steiger waarbij u meer dan een vloer tegelijkertijd kunt belasten
 • Hangsteiger
 • Uitbouwsteiger
 • Steiger voorzien van folie, kap en/of netten
 • Hijssteiger of steiger voorzien van hijswerktuig
 • Steiger op hellend vlak
 • Steiger met een vloerbelasting hoger dan 3 kN/m² bij een gelijkmatig verdeelde belasting
 • Steiger met een afwijkend ankerpatroon of afwijkende staander-, ligger-, korteling, en/of gevelafstand

Steigerbouwen Wageningen

Ook voor huren van extra steiger benodigdheden

Bij JS Steigerverhuur en Bouw kunt u alles huren wat u nodig heeft op het gebied van steigers in Wageningen. Zo verhuren wij ook aluminium vloerbekisting, krimpfolie, steigergaas en omheiningen of hekwerken. Zo heeft u voor het hele project in Wageningen maar een adres voor steigerverhuur en andere benodigdheden. En dat is wel zo makkelijk natuurlijk!

Interesse in onze diensten?

Steiger laten keuren door JS Steigerbouw en Verhuur

Wist u al dat u niet alleen steigers kunt huren en laten bouwen bij JS Steigerbouw en Verhuur? U kunt ook bij ons terecht voor de jaarlijkse keuring van uw steiger. Een werkgever is wettelijk verplicht om deze keuring minstens een keer per jaar uit te laten voeren door een gecertificeerde specialist.

Alleen zo kan de veiligheid van de werknemers dag aan dag gegarandeerd worden. Bij JS Steigerbouw en Verhuur hebben we de juiste kwalificaties voor het verhuren, bouwen én keuren van steigers in Wageningen.

Steigers huren voor kerkrenovatie in Wageningen?

Wilt u misschien een kerk of een monumentaal pand in Wageningen renoveren? Dan kan het zijn dat u het advies van een expert nodig heeft als het gaat om de steigerbouw. Gelukkig hebben wij al heel veel steigers op mogen bouwen bij dit soort projecten.

Wij hebben bijvoorbeeld steigers gemonteerd voor kasteel- en kerkrenovaties. Dus onze steigerverhuur verhuurt graag steigersystemen voor dit soort projecten en voorziet u graag van advies, zodat alles zo goed mogelijk zal verlopen. Huur onze steigers en wees verzekerd van de beste steigerbouw in Wageningen!

Steiger verhuur in Wageningen

Direct een steiger huren bij JS Steigerbouw en Verhuur

Wilt u binnenkort starten met uw bouwproject in Wageningen? Maar heeft u nog niet de juiste steigerbouwer gevonden? Neem dan contact op met de experts van JS Steigerbouw en Verhuur.

Neem telefonisch contact op via 0316 373 464, stuur een e-mail naar info@jssteigerbouw.nl. Of gebruik het contactformulier op de website. Bij ons huurt u de steigers voor al uw projecten in Wageningen.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen