• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Wat is een layher steiger?

Layher steiger, rotsvast in de bouw

In de bouw- en constructiewereld is veiligheid en stabiliteit voor bouwers van het grootste belang. De Layher steiger is een veelgebruikte en hoogwaardige oplossing om die veiligheid en stabiliteit te waarborgen. Wat maakt een Layher steiger zo speciaal en waarom kiezen professionals in de bouw vaak voor dit type steiger? In dit blog vertellen we meer over de Layher steigers en wat ze zo uniek maakt.

wat is een Layher steiger

Veiligheid boven alles!

Veiligheid is de hoogste prioriteit bij bouw- en renovatieprojecten, vooral wanneer werkzaamheden op hoogte moeten worden uitgevoerd. De Layher steigers bieden een stabiel en veilig werkplatform, waardoor het risico op valpartijen en ongelukken aanzienlijk minder wordt. Hierdoor kunnen bouw- en renovatieprojecten met vertrouwen en efficiëntie worden uitgevoerd.

Modulaire steigerconstructie

Een Layher steiger is in wezen een modulaire steigerconstructie die bestaat uit verschillende componenten, zoals frames, ladders, platforms en relingen. Wat de Layher steigers onderscheidt van andere soorten steigers is hun grote veelzijdigheid en eenvoudige montage. De Layher steigers zijn ontworpen op efficiëntie, waardoor bouwvakkers snel en veilig toegang krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden op bouwplaatsen.

Interesse in onze diensten?

Layher steiger

Voordelen van de Layher steiger

De belangrijkste voordelen van Layher steigers zijn onder andere:

  • Stabiliteit en veiligheid: Layher steigers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze bieden een solide en stabiele werkomgeving, waardoor het risico op ongevallen zeer klein is.
  • Modulair systeem: de steigers kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende bouwprojecten. Met hun modulaire ontwerp kunnen ze aan specifieke eisen voldoen.
  • Snelheid van montage: Layher steigers zijn snel te monteren. Dat bespaart kostbare tijd op de bouwplaats En efficiënter werken betekent uiteraard lagere kosten.
  • Duurzaamheid: de Layher steiger is gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn dus bestand tegen zware belastingen en extreme weersomstandigheden. Ze gaan dus lang mee.
  • Veelzijdigheid: Layher steigers zijn bruikbaar voor verschillende toepassingen; van nieuwbouwprojecten en renovaties tot onderhoudswerkzaamheden aan bruggen en hoogbouw.
    Niet voor niets is Layher een gerenommeerd en veelgebruikt steigermerk in de bouw en is de hoge kwaliteit hiervan alom bekend.

Layher steiger huren bij JS Steigerbouw

Wilt u een Layher steiger huren voor uw bouwproject. Dat kunt u uiteraard doen bij JS Steigerbouw. Wij zorgen ervoor dat de Layher steiger bij u op de bouwplaats wordt geïnstalleerd. Heeft u vragen over deze steiger of het huren daarvan? Of wilt u meer informatie? Bel naar 0316 373 464. U kunt ons ook mailen via info@jssteigerbouw.nl.

Klik op een foto om deze te vergroten
Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen