• Conform Richtlijn Steigers
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Professioneel materiaal
 • Alles-in-een
 • Snelle inzet

Steiger huren Arnhem

Gemakkelijk een steiger huren in Arnhem

Wilt u graag een steiger huren in Arnhem? Is het tijd om uw woning te renoveren of bent u bezig met de planning van een nieuwbouwwijk? Dan bent u van harte welkom bij JS Steigerbouw en Verhuur. Bij ons kunt u een steiger huren, of deskundig advies inwinnen over het gebruik daarvan. Wij werken met particulieren en bedrijven aan grote en kleine klussen in Arnhem en omgeving.

Op onze website kunt u foto’s bekijken van diverse projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd. U kunt direct zien dat wij kwaliteit leveren. Dit heeft onder andere te maken met onze professionele werkwijze en onze uitstekende materialen. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Steiger huren Arnhem

Steiger huren Arnhem

Kies voor onze kwaliteit

Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit. Wij beschikken over een officieel VCA-certificaat en u kunt rekenen op deskundige vakmannen. Ons personeel heeft namelijk alle diploma’s en certificaten die zij nodig hebben, evenals de benodigde PBM’s.

Onze jarenlange ervaring in Arnhem zorgt er bovendien voor dat wij een goed praktisch inzicht hebben. Het huren van een steiger doet u bij ons volgens de KBZV-normen. Dit betekent dat u kunt rekenen op veiligheid, zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ons ervaren team kan u adviseren en ondersteunen, dus neem gerust contact op met JS Steigerbouw en Verhuur.

Steiger huren in Arnhem?

Bijzondere steiger huren op maat

Bij JS Steigerbouw en Verhuur zorgen we voor iedere opdracht in Arnhem voor de juiste steiger. We verhuren daarom niet alleen standaard steigers, maar kunnen ook een constructie op maat voor u bouwen. Wij zetten een aantal van de mogelijkheden voor verhuur van steigers op maat in Arnhem voor u op een rij:

 • Steiger hoger dan 24 meter
 • Meer dan 1 vloer tegelijkertijd kunnen belasten
 • Hangsteiger
 • Uitbouwsteiger
 • Steiger voorzien van folie, kap en/of netten
 • Hefsteiger of steiger voorzien van hijswerktuig
 • Steiger op hellend vlak
 • Steiger met een vloerbelasting hoger dan 3 kN/m² bij een gelijkmatig verdeelde belasting
 • Steiger met een afwijkend ankerpatroon of afwijkende staander-, ligger-, korteling, en/of gevelafstand

Kosten Steiger Arnhem

Lees meer over onze materialen

Wij beschikken niet alleen over ervaren professionals; we maken daarnaast ook gebruik van de beste materialen die er in Arnhem te vinden zijn. U kunt een steiger huren van allerlei verschillende materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld stalen en aluminium steigers, maar er is nog veel meer keus.

Ook bieden wij diverse manieren aan om de steiger in te pakken en deze zo voor het weer te behoeden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor steigergaas. Dit wordt vaak toegepast bij steigers om ervoor te zorgen dat materialen niet zomaar naar beneden kunnen vallen. Het huren van een steiger verpakt in krimpfolie behoort ook tot de mogelijkheden.

In Arnhem steigers laten controleren

Wanneer u in Arnhem zelf met steigers werkt, is het belangrijk om zeker te weten dat deze veilig zijn. Daarom heeft de overheid het verplicht gesteld om steigers in ieder geval een keer per jaar aan een controle te onderwerpen.

Bij JS Steigerbouw en Verhuur zijn wij officieel bevoegd voor het uitvoeren van deze steigerkeuring in Arnhem. Wij zorgen dus altijd dat de steigers die wij verhuren gegarandeerd veilig zijn, maar we helpen u ook graag met het nakijken van uw steigers Dus is het voor u tijd om de steigers weer een keer te laten controleren? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Steigerbouwen Arnhem

Interesse in onze diensten?

Steiger huren bij renovatie in Arnhem

Gaat u het Luxortheater, de Eusebiuskerk of Kasteel Zijpendaal renoveren? Schakel ons dan in voor het opbouwen en weer demonteren van de steigers. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in steigerbouw bij renovaties van monumenten en andere historische panden.

Ook bij het opknappen van monumentale panden kunt u ons vragen voor steigerbouw in Arnhem. Dan bent u verzekerd van een snelle en veilige start! Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van bij ons steigers huren

Wanneer u in Arnhem steigers wilt huren, kiest u natuurlijk voor JS Steigerbouw en Verhuur. Bij ons profiteert u namelijk van de onderstaande voordelen:

 • Wij leveren altijd kwaliteit
 • We hebben al aan veel mooie projecten mogen meedoen
 • Al onze medewerkers beschikken over de nodige certificaten
 • Korte lijnen
 • Steigerverhuur en steigerbouw in Arnhem is snel geregeld

Steiger verhuur in Arnhem

Meer weten of steiger huren in Arnhem?

Wilt u meer weten over een steiger huren in Arnhem? Kijk dan gerust even rond op onze website. Hier vindt u meer informatie en voorbeelden van projecten die wij eerder hebben gerealiseerd. Neem even contact op met onze klantvriendelijke medewerkers door te bellen naar 0316 373 464, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@jssteigerbouw.nl. Wij staan voor u klaar bij steigerbouw en steigerverhuur in Arnhem.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen