Een steiger voor ieder project

Wilt u een steiger huren voor de renovatie van uw huis? Moet uw kantoor in Zevenaar geschilderd worden en heeft u een speciale steiger nodig? Bent u op zoek naar advies over steigers voor het opzetten van een nieuwbouw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. JS Steigerbouw en Verhuur BV is uw specialist in steigers in Zevenaar en omstreken. U kunt bij ons eenvoudig een steiger huren in Zevenaar voor ieder project, groot of klein. Wij maken het extra makkelijk voor u om een steiger te huren met een ruim aanbod en een uiterst professionele aanpak.

Lees meer over ons persoonlijke aanbod

Steiger huren ZevenaarEen steiger huren gaat gepaard met vele belangrijke beslissingen. Hoe veel belasting komt er op de steiger te staan? Moet de steiger verplaatsbaar zijn of dient er een ondersteunend fundament te worden gelegd? Wilt u een lift of een trappenhuis aanbrengen? Moet de steiger in krimpfolie of steigergaas verpakt worden? Op basis hiervan kunt u één van de volgende steigers kiezen:
Stalensysteem steiger

  • Aluminium steiger
  • Alu vloerbekisting TITAN HV
  • Ondersteuning steiger
  • Snelbouw steiger
  • Traditionele steiger
  • Bijzondere steiger

 

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor advies. Wij vertellen u precies welke steiger u nodig heeft voor uw werkzaamheden in Zevenaar.

Ontdek onze professionele werkwijze

Kiest u voor JS Steigerbouw en Verhuur BV, dan kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Al onze medewerkers beschikken over de nodige certificaten en diploma’s. Ook hebben zij PBM’s in hun bezit en hebben zij al vele jaren praktische ervaring waardoor ze een goed inschattingsvermogen hebben ontwikkeld. Wij beschikken over een VCA certificaat en werken altijd volgens de KBZV normen. Dit betekent dat al onze steigers in Zevenaar staan voor veiligheid, betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit. Wees verstandig en kies ervoor om een steiger te huren bij een betrouwbare onderneming.

Stel ons gerust uw vragen

Indien u nog vragen heeft, kunt u eenvoudig op onze website terecht. U kunt ook even contact opnemen door het online formulier in te vullen. Vertel ons waarom u een steiger wilt huren en wij sturen u zo spoedig mogelijk een persoonlijke offerte. Een steiger huren in Zevenaar was nog nooit zo eenvoudig!