• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steigerbouw bedrijf

Steigers voor elk project

Of u nu aan de slag wil gaan met een renovatie of een nieuwbouwproject, u zult een steigerbouw bedrijf nodig hebben om de benodigde steiger te leveren. JS Steigerbouw en Verhuur BV heeft voor elk groot en klein project een ruime keuze in types steigermateriaal. Zo kunt u uw werkzaamheden optimaal uitvoeren. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van monteren en demonteren van diverse steigersystemen.

Wij zijn gespecialiseerd in het (de)monteren van steigers voor de renovatie van kerken en monumenten. Ook voor keuring, reparatie en transport van uw steigers kunt u bij ons terecht. Lees snel wat ons steigerbouw bedrijf u kan bieden.

Steigerbouw bedrijf

Steigerbouw bedrijf inschakelen

Steigers

Als steigerbouw bedrijf leveren wij diverse typen steigers. Daarnaast bieden wij ook verpakkingen als krimpfolie en steigergaas aan. Zo kan uw project onder alle omstandigheden doorgaan. Wij leveren de volgende soorten steigers:

Interesse in onze diensten?

Keuring en reparatie

Wanneer u als werkgever zelf een steiger heeft, is het verstandig om periodieke keuring en eventuele reparaties te laten uitvoeren door een deskundig steigerbouw bedrijf. Uw klimmateriaal dient te voldoen aan de wettelijke normen en eisen, zodat uw personeel veilig kan werken. Het bijkomende voordeel van periodieke keuring is dat uw materiaal een langere levensduur heeft. JS Steigerbouw beschikt over vakkundig opgeleid personeel dat deze keuring voor u kan uitvoeren. Zij inspecteren ieder onderdeel individueel. Indien het product voldoet aan de wettelijke normen en eisen, wordt het voorzien van een keuringssticker. Na inspectie en eventuele reparatie ontvangt u een keuringscertificaat waarop alle goedgekeurde onderdelen staan weergegeven.

Horizontaal en verticaal transport

Op de bouwplaats wordt de nodige tijd besteed aan horizontaal en verticaal transport. Vooral wanneer u over een beperkte opslagcapaciteit beschikt, is de timing voor het aanleveren van de juiste materialen cruciaal. Een goed afroepschema, een actuele planning, voldoende werkvoorraad en een goede communicatie zijn dan ook essentieel.

JS Steigerbouw adviseert en voorziet in een goede afstemming tussen de aanlever eenheden en de transportmiddelen. Wij kunnen voor u het logistieke proces verbeteren. Zo worden de werkomstandigheden geoptimaliseerd.

Steigerbouw bedrijf Gelderland

Steigerbouw bedrijf nodig? Bel JS Steigerbouw

Heeft u een steigerbouw bedrijf nodig? Neem dan contact op met JS Steigerbouw. Wij leveren steigers, verzorgen keuring en reparatie en verbeteren horizontaal en verticaal transport. Neem voor meer informatie over onze producten en diensten of een offerte contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0316-373464 of een mail te sturen via info@jssteigerbouw.nl. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen