• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren Rotterdam

Steiger huren Rotterdam

Steiger huren in Rotterdam? JS Steigerbouw staat voor u klaar

Wilt u, omdat u voor uw project op verschillende hoogtes moet werken, een steiger huren in Rotterdam? JS Steigerbouw verhuurt diverse soorten steigers voor verschillende toepassingen. Van renovaties tot nieuwbouwprojecten. Bij ons kunt u een steiger huren voor zowel grote als kleine projecten. Voor ieder project hebben wij een geschikte steiger staan. Zo kunt u uw werkzaamheden op hoogte optimaal uitvoeren. Dus heeft u voor uw project een steiger nodig en wilt u een steiger huren in Rotterdam? JS Steigerbouw biedt zowel particulieren als zakelijke klanten altijd een passende steiger oplossing!

Steiger huren Rotterdam

Steiger huren Rotterdam

Weer of geen weer, uw project moet door kunnen gaan!

Als u een steiger wilt huren in Rotterdam om buiten werkzaamheden uit te voeren, bent u natuurlijk afhankelijk van het weer. Gelukkig bieden wij u de mogelijkheid om uw steiger dusdanig in te pakken dat uw project altijd door kan gaan. Ook wanneer de weersomstandigheden dit eigenlijk niet toelaten. Hiervoor hebben wij krimpfolie en steigergaas beschikbaar. Informeer gerust bij ons wat er mogelijk is.

Steiger huren in Rotterdam?

Soorten steigers van JS Steigerbouw

Het aantal verschillende soorten steigers is groot. Zo is er de traditionele steiger, maar kunt u ook kiezen voor een snelbouw steiger. Welke steiger past het beste bij uw project? Daar adviseren wij u graag over, zodat u de juiste steiger kunt huren in Rotterdam. De vele soorten steigers en mogelijkheden die wij u bieden voor uw project, zijn:

Steiger bouwen Rotterdam

Wij zorgen ervoor dat alles altijd naar wens is

Bij JS Steigerbouw kunt u een steiger huren in Rotterdam voor verschillende toepassingen. Zowel voor buiten als binnen. Of het nu gaat om een groot gebouw of een steiger in het water, zoals voor sluizen of boten. Wij hebben overal een steiger voor, waarmee u veilig, goed en snel uw werkzaamheden kunt uitvoeren. De materialen worden door ons vakkundige team bij u op locatie neergezet. Is er een aanpassing nodig? Wij zorgen ervoor dat alles naar wens is! Nadat we uw steiger geplaatst hebben, kunnen we hem altijd voor u aanpassen. Zo groeit of krimpt uw steiger altijd gelijk met uw project.

Steiger huren in Rotterdam door particulieren en zakelijke klanten

Iedereen kan bij ons een steiger huren in Rotterdam. Zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze steigers zijn namelijk te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Denk aan het renoveren van kerken en monumenten tot aan industriële projecten. Maar ook voor nieuwbouw of werkzaamheden aan uw bestaande huis, kunt u bij ons een steiger huren. Wij helpen u graag een steiger te vinden die aansluit op uw project.

Daarom via JS Steigerbouw een steiger huren in Rotterdam

Wanneer u een steiger wilt huren in Rotterdam, bent u bij JS Steigerbouw aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse soorten steigers voor u. U vindt bij ons dus ongetwijfeld een passende steiger voor uw project. Hierover kunnen we u ook uitstekend adviseren. Met ons advies weet u zeker dat u de steiger huurt die u nodig heeft. Wij zijn namelijk een innovatieve, landelijk opererende onderneming met al heel veel jaar ervaring op het gebied van steigerbouw. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het monteren en demonteren van diverse steigersystemen. Wat kunnen we voor u betekenen? We bieden u altijd:

  • Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Interesse in onze diensten?

Steiger keuring

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerkers te voorzien van klim- en steigermateriaal dat geschikt is voor professioneel gebruik en dat volledig voldoet aan de actuele en wettelijke regelgeving wanneer zij op hoogte moeten werken. Binnen deze regelgeving wordt geëist dat de persoonlijke veiligheid van het personeel te allen tijde wordt gewaarborgd middels een periodieke keuring van het klimmateriaal. Gelukkig kunt u naast een steiger huren in Rotterdam, ook bij JS Steigerbouw terecht voor een steiger keuring. Wij inspecteren alle onderdelen van de steiger individueel. Als het betreffende onderdeel voldoet aan de wettelijke normen en eisen die aan de veiligheid gesteld worden, wordt het voorzien van een keuring-sticker.

Steiger verhuur in Rotterdam

Interesse in onze diensten?

Steiger reparatie

Indien een product of steiger onderdeel niet aan de gestelde eisen voldoet, kunnen wij deze ter plekke voor u repareren. Na de reparatie ontvangt u dan een keuringscertificaat waarop alle goedgekeurde onderdelen staan vermeld.

JS Steigerbouw Rotterdam

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact met ons op als u een steiger wilt huren in Rotterdam. Heeft u nog ergens vragen over? Of zou u graag meer informatie willen over onze producten en/of diensten? Bel ons ook dan gerust op 0316 373 464 of stuur ons een e-mail via info@jssteigerbouw.nl. JS Steigerbouw staat altijd voor u klaar met een passende steiger oplossing!

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen