• Conform Richtlijn Steigers
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Professioneel materiaal
  • Alles-in-een
  • Snelle inzet

Steiger huren

Direct een steiger huren

Wilt u een steiger huren? Dan bent u bij JS Steigerbouw en Verhuur BV. aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in steiger verhuur en andere steigergerelateerde wensen. Zo kunnen wij een steiger voor u ontwerpen, bouwen en leveren of u voorzien in advies. Wij werken klantgericht en richten ons zowel op zakelijke als particuliere klanten. Grote en kleine projecten, nieuwbouw en renovatie, bij ons kan het allemaal. Dus wilt u een steiger huren? Neem dan direct contact op. Hieronder vindt u wat meer informatie over onze werkwijze en de diensten die wij u aanbieden buiten de steiger verhuur.

Ontdek onze professionele werkwijze

Onze steiger verhuur staat voor een professionele service. Wij zijn in het bezit van een VCA certificaat en wij werken en verhuren geheel volgens de normen van de KBZV. Dit valt samen te vatten in de volgende vier eigenschappen:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Zekerheid
  • Veiligheid

Onze vakmannen hebben alle benodigde diploma’s, certificaten en PBM’s. Bovendien hebben wij veel ervaring op zeer uiteenlopende gebieden binnen de steigerbouw en steiger verhuur, dus u kunt rekenen op praktisch inzicht en deskundige kennis. Bij ons kunt u daarom een uiterst professionele en betrouwbare steiger huren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de geschiktheid en de veiligheid van de constructie, die een belangrijke rol spelen in de bouw.

Verschillende aanvullende diensten

U kunt bij ons dus terecht om een steiger te huren, maar wij bieden ook andere diensten aan. Zo gebruiken wij onze deskundige ervaring om u te voorzien van het beste advies. Als u informatie wilt hebben over steigerbouw in het algemeen of in uw specifieke geval, kunnen onze professionals u ongetwijfeld helpen. Ook zijn wij bevoegd om steigers te keuren. Bij wet is de werkgever van een project namelijk verplicht om een jaarlijkse keuring uit te voeren voor de veiligheid van de werknemers. Wij kunnen uw steiger keuren tegen een scherp tarief.
Kijk op de website onder ‘keuring en reparatie’ voor meer hierover.

Meer informatie over steiger huren? Neem direct contact op!

Wilt u direct een steiger huren of wilt u eerst wat meer informatie verzamelen? Op onze website vindt u nog veel meer over steigers en onze werkwijze. Ook kunt u daar een contactformulier invullen zodat u binnenkort een persoonlijke offerte toegestuurd krijgt.

Mogelijkheden bij u in de buurt

Een steiger huren kan altijd bij ons altijd bij u in de buurt. Zo betaalt u nooit veel geld voor transport en installatie. Wij verzorgen steiger verhuur door heel Gelderland en daar buiten, maar vooral steigers in onderstaande plaatsen.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave Offerte aanvragen